ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΟΛΟ & ΠΗΛΙΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12 ΕΩΣ 02/01/2023
ΜΟΝΟ 165 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΧΑΝΙΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 8:00 π.μ. Με μια ενδιάμεση στάση για καφέ θα φθάσουμε στο ΒΟΛΟ, σε αυτή την όμορφη πόλη του Παγασητικού κόλπου στη Θεσσαλία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Ο Βόλος προσφέρει πολλές επιλογές για μεσημεριανό φαγητό στα γραφικά σοκάκια του ή μεζέ στα διάσημα τσιπουράδικα του. Σας προτείνουμε μια βόλτα στην πόλη όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο Πλινιοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα, το εντομολογικό μουσείο, το κάστρο του Βόλου κ.α. Το βράδυ εορταστικό δείπνο με μουσική!!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΟΛΟ & ΠΗΛΙΟ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς το βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο. Αρχικά, θα επισκεφθούμε την ΠΟΡΤΑΡΙΑ, την αρχόντισσα του Πηλίου, έναν αυθεντικό πηλιορείτικο οικισμό με πέτρινα αρχοντικά και λιθόστρωτα καλντερίμια. Επόμενη στάση μας η ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το μπαλκόνι του Πηλίου. Διάσημη για την εξαιρετική θέα προς το Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο, καθώς επίσης για την αρχιτεκτονική της. Στην παραδοσιακή πλατεία της Μακρυνίτσας βρίσκεται το καφενείο Θεόφιλος, με τον γνώστο πίνακα του Θεόφιλου Χατζημιχαήλ ”Το στρατόπεδο του Κατσαντώνη”. Μεσημεριανό φαγητό στα γεμάτα έλατα, καστανιές και πλατάνια ΧΑΝΙΑ. Επιστροφή στο Βόλο, ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Το βράδυ δείπνο.

3η ημέρα:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το γύρο του ανατολικού Πηλίου. Πρώτη μας στάση η μαγεθτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ , χτισμένη αμφιθεατρικά, με θέα στο Αιγαίο, είναι γνωστή τόσο για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της, όσο και για τα νόστιμα πηλιορείτικα γλυκά της! Πιθανή επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τον χιλιόχρονο πλάτανο που έχει περιφέρεια βάσης τα 14 μέτρα! Μετάβαση στις ΜΗΛΙΕΣ, κεφαλοχώρι και κέντρο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821. Επίσκεψη στην εκκλησία των Αγίων Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 1740. Μοναδικό φαινόμενο η ακουστική της Εκκλησίας η οποία απαγορεύει τον ήχο να βγεί! Επόμενος προορισμός η ΒΥΖΙΤΣΑ, που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός. Το χωριό έχει όμορφους πύργους και παραδοσιακά σπίτια, ζωγραφισμένα στο εσωτερικό τους. Μεσημεριανό γεύμα θα έχουμε στον παραθαλάσσιο οικισμό ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις κατά τη διαδρομή.

Τιμή

165 €  κατ’ ατομο σε δικλινο  ή τρίκλινο δωμάτιο
220 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια στο HOTEL PARK 4* 
 • Δύο πρωινά & δύο δείπνα στο ξενοδοχείο (το ένα εορταστικό με μουσική).
 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr