ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12/21 ΕΩΣ 02/01/22
ΜΟΝΟ ΜΕ 135
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ
ΧΑΝΙΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΚΙΣΣΟΣ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:30πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια συντοµη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί για ΒΟΛΟ. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική.Διανυκτέρευση.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

2η ημέρα

Πρωινό και μια όμορφη διαδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Τα ΧΑΝΙΑ, ο πρώτος σταθμός για σήμερα και συνεχίζουμε προσπερνώντας τη γραφική ΖΑΓΟΡΑ συνεχίζοντας μέσα από τη ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ και το ΑΝΗΛΙΟ για να καταλήξουμε στον ΚΙΣΣΟ. Ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με τη μοναδική θέα στο ΑΙΓΑΙΟ και την όμορφη πλατεία με τον πλάτανο όπου και η παραμονή μας για γεύμα . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη πόλη.Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια όμορφη παραλιακή διαδρομή θα επισκεφτούμε τις ιστορικές ΜΗΛΙΕΣ πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και από εκεί για τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν επιστροφή για ΒΟΛΟ,ΛΑΜΙΑ(ΕΟ)στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

* Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 135 €
Μονόκλινο: 185 €

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  •  2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXANDROS 3*2 πρωινά μπουφέ ,2 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν  με  μουσική στις 31/12
  • αρχηγός/συνοδός & φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • ΦΠΑ & Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr