ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12 ΕΩΣ 03/01/2023
ΜΕ 258 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση – επίσκεψη στο ‘’ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ’’ γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το βράδυ στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στις γειτονιές Ντόλτσο και Απόζαρι, με τα μοναδικά αρχοντικά, στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα γουναρικών να δεσπόζουν. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ >. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ακριτική πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, καιρού επιτρέποντος, θα γίνει από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ με το ομώνυμο χιονοδρομικό, όπου θα έχουμε και σύντομη στάση. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Καστοριάς, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ στην άκρη της λίμνης και τη ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια με τις επτά λίμνες και πολλούς σταλακτίτες. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, το ΔΟΜΟΚΟ και τη ΛΑΜΙΑ, με ενδιάμεση στάση, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή : 

Σε δίκλινα δωμάτια: 258 €
3o άτομο ως 12 ετών: 238 €

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
 • Τρία πρωινά & τρία δείπνα (Εορταστικό το δείπνο με ζωντανή μουσική 31/12/2)
 • Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr