ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12 ΕΩΣ 03/01/2023
ΜΟΝΟ 225 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΧΙΟΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ – ΓΡΕΒΕΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1η ημέρα:

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:45, στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΗ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ για δείπνο και διαν/ση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ

3η ημέρα:

Πρωινό και μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά με την επίσκεψη μας στις νότιες ακτές της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΩΟΥ και λίγο αργότερα στο νεώτερο χιονοδρομικό κέντρο στο ΑΝΗΛΙΟ, που βρίσκεται 16 μόνο χιλιόμετρα από το Μέτσοβο και σε υψόμετρο 1650 μέτρων, στις πλαγιές της Πίνδου. Εδώ θα έχουμε χρόνο να παίξουμε με το χιόνι και να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές. Επιστροφή στο Μέτσοβο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και ελεύθερη επίσκεψη, στο Μουσείο Τοσίτσα, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για ΓΡΕΒΕΝΑ, στάση – επίσκεψη και συνεχίζουμε για τη γραφική περιοχή των Μετεώρων, για να επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ, ενώ λίγο αργότερα θα γευματίσουμε προαιρετικά στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. Ακολουθεί πορεία επιστροφής προς Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή : 

Σε δίκλινα δωμάτια: 225 €
3o άτομο ως 12 ετών: 198 €

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
 • Τρία δείπνα σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
 • Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr