ΣΙΦΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

16 ΕΩΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 
195 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 05:45 από Ομόνοια για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στη Σίφνο. Άφιξη στο λιμάνι της Σίφνου (Καμάρες) στις 12:00 και επόμενος σταθμός μας η Παναγία του Βουνού με θέα τον κόλπο του Πλατύ Γιαλού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο στον Πλατύ Γιαλό. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και το βραδάκι πάμε στην Απολλωνία για βόλτες. Επιστροφή αργά στον Πλατύ Γιαλό. Διανυκτέρευση.

ΣΙΦΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για περιήγηση του νησιού. Αρχίζουμε με τη μικρή χερσόνησο της Χρυσοπηγής. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού, την Απολλωνία που θα σας συναρπάσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της. Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Ουρανοφόρας και το Λαογραφικό Μουσείο. Εν συνεχεία για Αρτεμώνα, στάση στον όμορφο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά και τις εκκλησίες. Συνεχίζουμε για το χωριό Κάστρο, παραδοσιακός οικισμός χτισμένος σε ύψωμα στην ανατολική πλευρά του νησιού και παλιά πρωτεύουσα του νησιού. Το μεσημέρι φτάνουμε στο Βαθύ για μπάνιο και γεύμα. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για βόλτα στον Πλατύ Γιαλό. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος στον Πλατυ Γιαλό. Το μεσημέρι μετάβαση στις Καμάρες. Γεύμα κατ’επιλογή. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση από Σίφνο στις 14:40 και μετάβαση στον Πειραιά. Ώρα άφιξης 20:30 μμ

Τιμή

Σε δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια: 195 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου: + 50 €

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BENAKI με πρωινό μπουφέ
 • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς – Σίφνος – Πειραιάς
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός του γραφείου και τοπικός ξεναγός
 • Ασφάλεια ταξιδίου

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr