ΣΚΙΑΘΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

25 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ 140 €/ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

ναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 π.μ.  απο ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ παραµονή για μπάνιο και γεύµα. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για να απολαύσουµε το καφέ µας και την υπέροχη θέα από το «µπαλκόνι του Παγασητικού» και από εκεί για µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού .Κατόπιν για την όμορφο ΒΟΛΟ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη πολυσύχναστη παραλία της πόλης .∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΧΙΛΛΕΙΟ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο  και  αναχώρηση για το καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα στις  ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, πευκόφυτη περιοχή του νησιού και διάσημη για την μαγευτική παραλία με την χρυσή άμμο και στη συνέχεια βόλτα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ. Επιστροφή το απόγευμα στο ΒΟΛΟ.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στις ιστορικές ΜΗΛΙΕΣ,την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή και  την ΒΥΖΙΤΣΑ που βρίσκεται αγκαλιασμένη από δασωμένα υψώματα του ΠΗΛΙΟΥ και αποτελεί άριστο δείγμα πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής.Επειτα για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα και εν συνεχεία ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  140,00  € κατ΄ άτομο στο δίκλινο
Τιμή :  1
90,00  € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
*Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν
*
 2 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο ELECTRA 3*
* 2 πρωινά
2 δείπνα
εισιτήρια βενζινοπλοίου,
φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)
αρχηγός/συνοδός
Φπα

Δεν περιλαμβάνονται:
* Οτι δεν αναγράφεται στα περιλαμαβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
* Εισοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρου

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr