ΣΟΥΛΙ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 110
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ BACOLI ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

1η ημέρα

Αναχώρηση στις 07:30, στάση στην περιοχή του Kιάτου και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και Ιόνιας Οδού, με ενδιάμεση στάση, για τη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

ΣΟΥΛΙ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

2η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για μία πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του ΣΟΥΛΙΟΥ. Η διαδρομή μας προς το χωριό ΓΛΥΚΗ για να αρχίσουμε την ανάβαση στα Σουλιώτικα βουνά, μια διαδρομή μοναδική, με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Φθάνουμε στον ιστορικό οικισμό, με την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος και αγωνιστής Σαμουήλ βρήκε μαζί τους λιγοστούς συντρόφους του ηρωικό θάνατο, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στις πηγές του Αχέροντα για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, περιπάτους στην όμορφη κωμόπολη, διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Ημέρα επιστροφής με αρκετά, όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, αλλά και το γραφικό ΝΥΔΡΙ, από όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε μία ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από το ΜΑΔΟΥΡΙ και το ΣΚΟΡΠΙΟ. Αμέσως μετά ακολουθώντας μία μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στην Αμφιλοχία, στάση και πορεία από ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ, με ενδιάμεση στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 110 €
Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο : 100 €
Μονόκλινο: 150 €

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BACOLI στην ΠΑΡΓΑ.
  • Δύο πρωινά
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr