ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΑΡΤΑ – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

12 ΕΩΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 145 €/ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΓΛΥΚΗ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ(ΕΟ) στάση. Κατόπιν και αφου διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ για να επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και μέσω ωραίας διαδρομής για ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ,ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν θα ολοκληρωσουμε τον γύρο της Λίμνης και από εκει για ΑΓΡΙΝΙΟ,ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ,για να καταλήξουμε στη περιοχή της ΑΡΤΑΣ και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΑΡΤΑ - ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα όμορφα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ περνωντας από το χωριό ΠΛΑΚΑ και συνεχιζοντας μέσω καταπράσινης διαδρομής από έλατα, καταρράκτες και μέσα από πετρόχτιστα χωριά θα συναντήσουμε τα περήφανα ΑΓΝΑΝΤΑ. Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ γνωστό για τους πολύχρωμους σταλαγμίτες του και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. Κατόπιν για ΠΡΑΜΑΝΤΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο πιο παραδοσιακό χωριό των Τζουμέρκων με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική.Εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε το όμορφο χωριό ΓΛΥΚΗ που βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια δέντρα κοντά  στις κοίτες του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ και στη συνέχεια  θα συνεχίσουμε για την όμορφη και παραλιακή ΑΜΜΟΥΔΙΑ όπου και θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Κατόπιν  για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή και μέσω γέφυρας ΡΙΟΥ για ΙΣΘΜΟ στάση  και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  145,00  € κατ΄άτομο σε  δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  195 ,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  2 διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείο ΑRTA PALACE  4*, 2 δείπνα ,2 πρωινά σε μπουφέ , αρχηγός/συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,Φπα.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr