ΤΟΣΚΑΝΗ – ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ
7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ – ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΟ 410 ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΡΑΒΕΝΝΑ – ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΛΟΥΚΑ – ΠΙΖΑ
ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΛΑ ΣΠΕΤΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2022: 16/07, 10/08, 05/09

 

1ή μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ

Αναχώρηση από Πειραιά και Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2ή μέρα: ΑΝΚΟΝΑ- ΡΑΒΕΝΝΑ- ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας και αναχώρηση για ΡΑΒΕΝΝΑ. Πόλη γνωστή για τις εντονές βυζαντινές επιρροές της οι οποίες διακρίνονται σήμερα στο Μαυσωλείο της Γκάλα Πλακιντία και στη Βασιλική του Αγ. Βιταλίου που στο εσωτερικο της φιλοξενει την αναπαράσταση του αριστοκρατικού ζεύγους ,Ιουστινιανού και Θεοδώρας αλλά και τα περιφημα βυζαντινά ψηφιδωτά του Ιερού Βήματος. Κατόπιν συνεχίζουμε για Τοσκάνη και τη λουτρόπολη ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΤΕΡΜΕ.Γνωστή για τα ιαματικά της κέντρα αλλά και το κοντινό μεσαιωνικό γραφικότατο χωριό του ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΑΛΤΟ το οποιο συγκεντρωνει πολλά εστιατόρια με πανοραμική θέα και είναι προσβάσιμο με τελεφερίκ.Διανυκτέρευση.

ΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ - ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

3ή μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΠΙΖΑ – ΛΟΥΚΑ

Μετά το πρωινό μας κινούμαστε δυτικά προς την πόλη ΠΙΖΑ για να επισκεφτούμε το ιστορικό της κέντρο που φιλοξενει σημαντικά κτίρια όπως τον Καθεδρικό Ναό και το Βαπτιστήριο αλλά κυρίως το μνημειο σημα κατατεθέν της Ιταλίας ,τον ξακουστό Κεκλιμένο Πύργο .Συνεχίζουμε για τη μεσαιωνική Λούκα, γνωστή για τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα εξωτερικά της τείχη αλλά και το εντυπωσιακό θέατρο Τζίλιο .Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

4ή μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΑΝΟ

Μετά το πρωινό μας θα κινηθούμε νότια για να επισκεφθούμε το περίφημο “Μεσαιωνικό Μανχάταν”, τη γραφική κωμόπολη Σαν Τζιμινιάνο η οποια ξεπροβάλει απο τον ορίζοντα για να μας καλωσορίσει με τους ψηλους αγέρωχους πύργους της που χαρίζουν μια επιβλητική όψη σε αυτη την μοναδική καστροπολιτεία που είναι μία από τις πιο καλοδιατηρημένες της Τοσκάνης. Στον ουρανό της υψώνονται οι εντυπωσιακοί “Τorri” του 13ου αιώνα, από τους 76 που υπήρχαν σήμερα σώζονται οι 14.Κατόπινμας περιμένει η πόλη της Αναγέννησης η πανέμορφη Φλωρεντία .Στην ιστορική πόλη θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό δημαρχείο- την εκκλησία Σάντα Κρότσε στην ομώνυμη πλατεία γοτθικής αρχιτεκτονικής αλλά και την παλαιότερη γέφυρα του ‘Αρνο, το Πόντε Βέκκιο. Αργότερα το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση.

5ή μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – LA SPEZIA (CINQUE TERRE)

Πρωινό και αναχώρηση για μια μαγευτική εξόρμηση στα παραμυθένια Cinque Terre, που βρίσκονται σκαρφαλωμένα στα απόκρημνα βράχια της νότιας άκρης της Ιταλικής Ριβιέρας, στη Λιγουρική Θάλασσα. Με κέντρο εξόρμησης την πόλη Λα Σπέτσια, θα επισκεφθούμε τα μεσαιωνικά χωριά Riomaggiore, Manarola και Monterosso, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Vernazza, ίσως το ωραιότερο χωριό. Θα κάνουμε μια βόλτα στα όμορφα δρομάκια της και στα ερείπια του κάστρου της με θέα που κόβει την ανάσα. Τέλος θα επισκεφθούμε το Portovenere, χτισμένο πάνω σε μία βραχώδη χερσόνησο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

ΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ - ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

6ή μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΑΝΚΟΝΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της ΑΝΚΟΝΑ.Άφιξη στο λιμανι,σχετικος ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

7ή μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για Αθήνα και Πειραιά .

Τιμή :  410 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:   510 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:  

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • Περιηγήσεις/ξεναγήσεις   βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια πλοίου σε καμπίνες ΑΒ4 (τετράκλινες εσωτερικές) Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα
 • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  4*
 • 4 πρωινά
 • Αρχηγός-Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • Ότι δεν αναγραφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή περιλαμβανόμενο
 • Φόροι ξενοδοχείων και Check point  (35€ κάτ άτομο)
 • Είσοδοι, σε μουσεια,αρχαιολογικους χωρους,θεματικά πάρκα κλπ

Σημειώσεις: 

 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Αναβάθμιση καμπίνας με επιστροφή (Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα)

Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 65€

Δίκλινη εξωτερική (ΑS2) 85€

Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 45€

Τρίκλινη εξωτερική (Α3) 65€

Τετράκλινη εξωτερική (Α4) 35€

Για μία διαδρομή (Ελλάδα – Ιταλία ή αντίστροφα)

Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 35€

Δίκλινη εξωτερική (ΑS2) 55€

Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3)25€

Τρίκλινη εξωτερική (Α3)  35€

Τετράκλινη εξωτερική (Α4)20€

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
  Εmail: info@fourseasonsgreece.gr