ΤΡΟΙΑ – ΙΜΒΡΟΣ – ΤΕΝΕΔΟΣ
ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – 6
ΗΜΕΡΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ 415 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
16, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

1ή μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΚΑΒΑΛΑ

Αναχώρηση 07:15 για την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και ενδιάμεσο σταθμό τον γραφικό παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό, θα φθάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

2ή μέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

Πρωινό και αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό των ΚΗΠΩΝ, όπου μετά τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου θα συνεχίσουμε για τα στενά του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ μέσω της νέας γέφυρας που συντομεύει τη διαδρομή σημαντικά, για να καταλήξουμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΤΡΟΙΑ - ΙΜΒΡΟΣ - ΤΕΝΕΔΟΣ

3ή μέρα: ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ/ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ

Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΜΠΑΤΕΠΕ, όπου με το F/B περνάμε στο νησί της ΙΜΒΡΟΥ και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση μας από το χωριό ΕΥΛΑΜΠΙΟ, όπου οι συχνές επιδρομές των πειρατών στο παρελθόν τους ανάγκασε να χτίσουν τα σπίτια τους στην προστατευόμενη από υψώματα έκταση του γαιοκτήμονα Ευλάμπιου. Συνεχίζουμε για το ΓΛΥΚΥ που βρίσκεται στους πρόποδες του Αγίου Αθανασίου με τη μοναδική θέα για να ακολουθήσει το ΚΑΣΤΡΟ, οι ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ, το ΣΧΟΙΝΟΥΔΙ και τα ΑΓΡΙΔΙΑ. Το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί στην πρωτεύουσα του νησιού την ΠΑΝΑΓΙΑ, με τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, που λίγα χρόνια πριν εγκαινίασε ο Πατριάρχης. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ, δείπνο, διαν/ση.

4ή μέρα: ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ/ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ & ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΤΡΟΙΑΣ , ενώ αμέσως μετά από το λιμάνι του Geyikli, με τα δρομολόγια των τοπικών f/b, θα φθάσουμε στην ΤΕΝΕΔΟ. Περίπατοι γνωριμίας στο μοναδικό οικισμό του νησιού στο λιμάνι, με την παλαιά Ελληνική συνοικία αλλά και την Ελληνική εκκλησία, να δεσπόζουν και να αποτελούν πόλο έλξης των επισκεπτών. Το Μουσείο αλλά και το Ελληνικό σχολείο που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο είναι επίσης σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος. Γεύμα προαιρετικά σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια και επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ για δείπνο και διαν/ση.

ΤΡΟΙΑ - ΙΜΒΡΟΣ - ΤΕΝΕΔΟΣ

5ή μέρα: ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ακολουθώντας μια διαφορετική διαδρομή που περιλαμβάνει και επίσκεψη στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ, το τέμενος που χτίστηκε με εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από τον διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε μέσω του συνοριακού σταθμού των ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ θα περάσουμε στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε για ΚΟΜΟΤΗΝΗ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

6ή μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις σε καφέ της Ε.Ο και την παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Πορεία επιστροφής με μια ακόμη ενδιάμεση στάση στη διαδρομή, άφιξη το βράδυ.

Τιμή 

Σε δίκλινα δωμάτια: 415 €
Τρίτο άτομο έως 12 ετών: 375 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: 165

Περιλαμβάνονται

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
 • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα.
 • Διαμονή, τρείς διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο 4* στην Τουρκία .
 • Πέντε πρωινά και πέντε δείπνα.
 • Εισιτήρια F/B επιβατών και πούλμαν για τα δύο νησιά.
 • Αρχηγός – συνοδός
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φόροι διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
  Εmail: info@fourseasonsgreece.gr