ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ “ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ”
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 178 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΟΥΡΩΤΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 08:00 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και μια πολύ ευχάριστη παράκαμψη λίγο αργότερα, μας οδηγεί στα ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, έναν παραδοσιακό οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού Ριζάρι. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση ξεκούραση, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ "ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ"

2η ημέρα

Πρωινό και επίσκεψη στη Σουρωτή στην Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον ‘Αγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον ‘Αγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, περιήγηση – γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, (ΚΑΜΑΡΑ – ΡΟΤΟΝΤΑ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ). Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης, γεύμα προαιρετικά. Το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και πορεία για Αθήνα, με στάση – επίσκεψη στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ και σε Καφέ της ΕΟ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 178 €
Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο : 88 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: + 85

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE 5* της Θεσσαλονίκης.
  • Ημιδιατροφή, δυο πρωινά και δύο δείπνα.
  • Αρχηγός – Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr