ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΜΟΝΟ ΜΕ 215 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση από Αθήνα στις 7.45 π.μ., στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΗ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ για εορταστικό δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό άλλη μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά με την ‘περιπλάνηση’ μας στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Θα επισκεφθούμε το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές και αμέσως μετά θα φθάσουμε στην ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μέτρων, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στα ΜΕΤΕΩΡΑ όπου θα επισκεφθούμε και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για περιπάτους και προαιρετικό γεύμα. Στην περιοχή της Λαμίας η τελευταία μας στάση, πριν καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή : 215,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 305,00  € μονόκλινο
3ο άτομο έως 12 ετών: 190.00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
  • *3 πρωινά σε μπουφέ.
  • *3 δείπνα σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα (εορταστικό, 24 /12)
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

Τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

 

Facebook
Twitter
Pinterest

Close Menu