ΛΙΜNΕΣ ΒΟΡ. ΙΤΑΛΙΑΣ – ΡΙΒΙΕΡΑ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΛΒΕΤΙΑ
ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – 8
ΗΜΕΡΕΣ

690 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

MIΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΛΙΜΝΕΣ ΜΑΤΖΙΟΡΕ & ΟΡΤΑ – ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΙΤΑ
ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ – ΤΙΡΑΝΟ – ΣΑΝ ΜΟΡΙΤΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
01 & 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

1ή μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ / ΠΛΟΙΟ

Αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με ενδιάμεσες στάσεις, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα, διανυκτέρευση εν πλώ.

2ή μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

‘Αφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΛΙΜNΕΣ ΒΟΡ. ΙΤΑΛΙΑΣ - ΡΙΒΙΕΡΑ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ - ΕΛΒΕΤΙΑ

3ή μέρα: ΜΙΛΑΝΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΟ

Περιήγηση – γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, κέντρο μόδας, τεχνών και πολιτισμού. Ξεκινάμε με το ΝΤΟΥΜΟ, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του Μιλάνου, έδρα του Αρχιεπισκόπου της πόλης και η τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη και συνεχίζουμε με τη ΣΚΑΛΑ, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και τη Galleria Vittorio Emanuele II, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza della Scala. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε την πόλη και την ομώνυμη λίμνη του ΚΟΜΟ. Περίπατοι στην PIAZZA CAVOUR και την κεντρική πλατεία, με τα όμορφα καφέ και τα εστιατόρια, αλλά και τα πλακόστρωτα σοκάκια της παλαιάς πόλης. Πολύ κοντά βρίσκεται και ο Καθεδρικός Ναός που η κατασκευή του διήρκεσε τέσσερις περίπου αιώνες και είναι γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει. Επιστροφή στο Μιλάνο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4ή μέρα: ΜΙΛΑΝΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΜΑΤΖΙΟΡΕ & ΟΡΤΑ

Πρωινή αναχώρηση για μια πολύ όμορφη εκδρομή ξεκινά στη λίμνη Ματζιόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Θα φθάσουμε στην κοσμοπολίτικη ΣΤΡΕΖΑ, το φημισμένο θέρετρο στις όχθες της λίμνης, για να περπατήσουμε και να απολαύσουμε τοπία μοναδικά, να χαλαρώσουμε στα υπέροχα ΚΑΦΕ η προαιρετικά (έξοδα ατομικά) μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα – επίσκεψη με τουριστικό πλοιάριο στα κοντινά νησιά Ίζολα Πεσκαρότι και Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε (Βορομαίων) του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα, καθώς και το Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε, που έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα σημεία της λίμνης. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στην γειτονική γραφική λίμνη Όρτα (Orta) με την ομώνυμη κωμόπολη και το ειδυλλιακό παραλίμνιο τοπίο με τα λιθόστρωτα καλντερίμια και την κεντρική πλατεία με το πανέμορφο Παλατσότο (κτίριο του 16ου αιώνα). Η πρόταση μας για βόλτα ( έξοδα ατομικά) με τοπικό πλοιάριο στο μικρό, αλλά εντυπωσιακό νησάκι Σαν Τζούλιο (Isola San Giulio), που φαίνεται να έχει βγει από παραμύθι, με τον λιθόκτιστο ναό του αγίου Ιουλίου (San Giulio), προστάτη της περιοχής, θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την γνωριμία μας με την περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΛΙΜNΕΣ ΒΟΡ. ΙΤΑΛΙΑΣ - ΡΙΒΙΕΡΑ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ - ΕΛΒΕΤΙΑ

5ή μέρα: ΜΙΛΑΝΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΟΡΙΤΖ

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή, στη μαγεία των Ελβετικών τοπίων ξεκινά. Θα φθάσουμε στο ΤΙΡΑΝΟ, από όπου θα συνεχίσουμε με τρενάκι (έξοδα ατομικά) για το παγκοσμίου φήμης θέρετρο χειμερινών διακοπών St. Moritz, που είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1580 μέτρων και περιβάλλεται από λίμνη η οποία, παγωμένη καθώς είναι το χειμώνα, αποτελεί ιδανικό στάδιο για Χόκεϋ. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. ‘Αρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από τον 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα για σκι το χειμώνα και πεζοπορία το καλοκαίρι. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ΤΙΡΑΝΟ και το ξενοδοχείο μας στο ΜΙΛΑΝΟ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

6ή μέρα: ΜΙΛΑΝΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ / ΡΑΠΑΛΟ – ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΙΤΑ – ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ

‘Αλλη μια εκπληκτική ημερήσια εκδρομή μας στην περίφημη Ριβιέρα ντι Λεβάντε (Ανατολική Ακτή), την απαράμιλλης ομορφιάς ακτογραμμή με τα γραφικά χωριά και τις γοητευτικές πόλεις φωλιασμένες ανάμεσα σε βουνά και αμπελώνες. Η διαδρομή μας μέσω του πανέμορφου Ραπάλο θα μας οδηγήσει στο “Μαργαριτάρι της Λιγουρίας”, τη Σάντα Μαργκερίτα (Santa Margherita), ένα ξακουστό θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας. Από εκεί θα προσεγγίσουμε με πλοιάριο το κοσμοπολίτικο Πορτοφίνο, ένα από τα πιο όμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, που συγκεντρώνει καλλιτέχνες, αστέρες του Χόλυγουντ και VIP’s, ενώ στο μικρό του λιμάνι καταφθάνουν θαλαμηγοί μεγιστάνων. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, δείπνο, διανυκτέρευση.

7ή μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ

Νωρίς το πρωί γεμάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

8ή μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΘΗΝΑ

Αφιξη στο λιμάνι ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 690€
Επιβάρυνση μονόκλινου: 225
Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο: 620€

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή, (5) διαν/σεις, σε ξενοδοχείο 4* (BELSTAY ASSAGO η εφάμιλλο).
  • Hμιδιατροφή στο ξενοδοχείο εκτός της 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( Πέντε πρωινά, 4 δείπνα).
  • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με WC (AB4).
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • Φόροι ξενοδοχείων και check points: (65€ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)
  • Τα εισιτήρια του Αλπικού τρένου.
  • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΚΕΡΙΤΑ – ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ και αντίστροφα  15 € το άτομο περίπου.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα και τις παροχές του, ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλήψεις
  • Με την εγγραφή πρέπει να δηλώνεται και η συμμετοχή ή όχι στο Αλπικό Τρένο
  • Την 7η ημέρα που επιβάλλεται αναχώρηση από το ξενοδοχείο να είναι πολύ νωρίς το πρωί, λόγω των δρομολογίων των πλοίων, το πρωινό προσφέρεται σε πακέτο

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι παρακάτω επιβαρύνσεις:

  • ΑΒ2 2κλινη Εσωτερική 65 €
  • Α2 2κλινη Εξωτερική 85 €
  • ΑΒ3 3κλινη Εσωτερική 45 €
  • Α3 3κλινη Εξωτερική 65 €
  • Α4 4κλινη Εξωτερική 35 €

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
    Εmail: info@fourseasonsgreece.gr