ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 
ΜΟΝΟ 130 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΧΑΝΙΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΚΙΣΣΟΣ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

 

1η ημέρα:

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για την όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ παραμονή, γεύμα στα τσιπουράδικα. Εν συνεχεία για την ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ και τον Παγασητικό κόλπο, στάση. Επιστροφή στον ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΒΟΛΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ στάση. Συνεχίζουμε για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο για να καταλήξουμε στον γραφικό ΚΙΣΣΟ, βόλτα στην όμορφη πλατεία του χωριού πνιγμένη στο πράσινο, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στα ΧΑΝΙΑ για καφέ και αγορά παραδοσιακών ντόπιων προϊόντων. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στα διάφορα αξιοθέατα της. Θα δούμε τον ποταμό Ληθαίο που απλώνεται κατά μήκος της και αποτελεί τον παραπόταμο του Πηνειού, θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού με τα πολλά café και μαγαζιά, θα περιπλανηθούμε στις γειτονιές της παλιάς πόλης, με θέα το Φρούριο, την χαρακτηριστική ομοιόμορφη αρχιτεκτονική της, με τις συνοικίες Βαρούσι και Παλιά Μανάβικα να την περιβάλουν. Το μεσημεράκι θα γευματίσουμε σε κάποιο παραδοσιακό ταβερνάκι της. Μετά το μεσημέρι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΛΑΜΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

Τιμή : 130 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Το εισιτήριο του πούλμαν
 • Το ξενοδοχείο NEFELI 3* σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη του ΒΟΛΟΥ
 • Τα 2 πρωινά
 • Αρχηγό – Συνοδό
 • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
 • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)
 • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr