ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

11 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 159 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι. Η διαδρομή μας από τις ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει και περνά από το ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΗ και μας οδηγεί στο κεφαλοχώρι της περιοχής, το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού θα έχουμε ένα ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με μικρά πλοιάρια (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το “ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ” του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη. Διαν/ση.

3η ημέρα:

Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και την περιοχή του Κιάτου, άφιξη το βράδυ

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 159 €
3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο: 148 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: + 40 €

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο των Ιωαννίνων.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • Ένα δείπνο σε πολύ γνωστό μουσικό στέκι της πόλης.
  • Ένα γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • ΦΠΑ.
  • Φόρος διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr