ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 170
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 απο ΑΘΗΝΑ, για ΙΣΘΜΟ (Εο) στάση,γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΑΡΤΑ και συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΠΙΖΑΝΗ επίσκεψη στο πολύ ενδιαφέρον Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη. Αμέσως μετά για ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να τακτοποιηθούμε στο κεντρικο ξενοδοχείο μας.Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

2η ημέρα

Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι με τα πανέμορφα τοπία. Μία πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ όπου και η πρώτη μας στάση. Η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ προαιρετικά σε κάποιο από τα παροδοσιακά ταβερνάκια του χωριού θα γευματίσουμε. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη με τα πολλά καταστηματα γνωστά  για τα τοπικά τους προιόντα και ιδιαιτέρως για τα γιαννιώτικα γλυκίσματα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΛΠΑΚΙ,επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο και από εκεί για ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ όπου σε κοντινη απόσταση απο τα ελληνοαλβανικά σύνορα θα επισκεφτούμε την ιστορική (670μχ) ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ.Στη συνεχεια επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ όπου θα εχουμε χρόνο να επισκεφτούμε το το γραφικό νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδος γνωστό για το σπίτι του Αλή Πασά αλλά και για τα γραφικά δρομάκια,τα μοναστήρια ,τα μαγαζιά με τα είδη γιαννιώτικης λαικής τέχνης αλλά και τα ταβερνάκια όπου θα μπορέσουμε να γευματίσουμε.Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το «αλπικό» ΜΕΤΣΟΒΟ χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ με παραδοσιακη αρχιτεκτονική και αξιοθέατα όπως η πινακοθήκη Αβέρωφ,η πινακοθήκη Τοσίτσα η εκκλησία της Αγ.Παρασκευής αλλά και μια αγορά πλούσια σε παραδοσιακά προιόντα. Κατόπιν για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ παραμονή για γεύμα, ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ  ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή 170 ,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο
Τιμή 230
 ,00  €  μονόκλινο

Περιλαμβάνει: 

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 3  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXIOS 3*
  • 3 πρωινά
  • 3 δείπνα
  • Φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16),
  • Αρχηγός/συνοδός,
  • Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,
  • Φπα.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr