ΜΕΤΣΟΒΟ – ΑΝΗΛΙΟ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
– € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

1η ημέρα: 

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:45, στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και της ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ με τα γραφικό νησάκι (έξοδα πλοιαρίου ατομικά) που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Περίπατοι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2η ημέρα: 

Πρωινό και μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την ‘ περιπλάνηση’ μας στον γύρω ορεινό όγκο. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο ΑΝΗΛΙΟ, το νεώτερο χιονοδρομικό κέντρο, που βρίσκεται 16 μόνο χιλιόμετρα από το Μέτσοβο και σε υψόμετρο 1650 μέτρων, στις πλαγιές της Πίνδου. Εδώ θα έχουμε χρόνο να παίξουμε με το χιόνι και να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές. Λίγο αργότερα θα συνεχίσουμε την περιπλάνηση μας στον γύρω ορεινό όγκο της Πίνδου για να φθάσουμε στη ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μέτρα περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Σχετική παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διαν/ση.

3η ημέρα: 

Πρωινό και επίσκεψη στην Τεχνητή λίμνη του Αώου τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδος, που κατασκευάστηκε το 1987, με επτά φράγματα που έχουν γίνει για την ύδρευση και ηλεκτροδότηση των γύρω περιοχών. Βρίσκεται 20 χλμ. βορειοανατολικά του Μετσόβου, σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, ανάμεσα σε 2 εθνικά πάρκα, της Βάλια Κάλντα και του Βίκου-Αώου. Είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο με πολλά νησάκια στο εσωτερικό της λίμνης, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Αμέσως μετά πορεία επιστροφής μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Τιμή 

– €  κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες: -€
Μονόκλινο δωμάτιο: -€

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο Μέτσοβο.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Δύο δείπνα σε παραδοσιακή ταβέρνα του Μετσόβου.
  • Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • Αρχηγός/ συνοδός εκδρομής
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr