ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

27 ΕΩΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 195 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ PHARAE PALACE 4*

ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔIΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ

 

1η ημέρα:

Αναχωρούμε 7:30 π.μ. με μια ενδιάμεση στάση και με προορισμό το χωριό Βάστα Αρκαδίας για να επισκεφθούμε το εκκλησάκι της Αγίας  Θεοδώρας όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό. Στην περιοχή θα παραμείνουμε και για το γεύμα μας. Τελικός προορισμός μας η όμορφη πόλη της Καλαμάτας όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην παραλία. Αργότερα θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

2η ημέρα: 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας με προορισμό την Μεθώνη, όπου θα έχουμε και την πρώτη μας στάση, με χρόνο για μια προαιρετική επίσκεψη στο Κάστρο της (έξοδα ατομικά). Επόμενος σταθμός η όμορφη και γραφική Πύλος στην οποία θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τις Ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου και αφού περάσουμε τις Καρδαμύλη και Στούπα,  θα καταλήξουμε στα περίφημα Σπήλαια του  Διρού , όπου θα έχουμε χρόνο για προαιρετική επίσκεψη με ατομικά έξοδα. Η επόμενη στάση μας θα γίνει στην ιστορική Αρεόπολη στην οποία θα έχουμε σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για το όμορφο και γραφικό Γύθειο. Εκεί θα παραμείνουμε για το γεύμα μας, ενώ αργότερα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, με μια στάση καθ’ οδόν.

Τιμή : 195 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Το εισιτήριο του πούλμαν
 • Το  ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της πόλης της Καλαμάτας
 • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
 • Tα 2 Δείπνα
 • Αρχηγό – Συνοδό
 • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
 • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
 • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr