ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ

485 €  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
02 ΜΑΪΟΥ & 01, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

1ή μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ, μέσω Εγνατίας οδού με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2ή μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

3ή μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αλλη μια ημέρα με πολλά αξιοθέατα ΞΕΚΙΝΑ. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας τελειώνει με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, το ΤΑΚΣΙΜ. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL, διανυκτέρευση.

4ή μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία. Γεύμα και ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

5ή μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε το γύρω του όμορφου νησιού πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

6ή μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για σύντομη στάση – επίσκεψη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

7ή μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Σε δίκλινα δωμάτια: 485€
Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο: 435€
Επιβάρυνση μονόκλινου: 195

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα.
  • Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη .
  • Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
  • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα ή δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
  • Αρχηγός – ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φόροι διαμονής & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο Πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Η ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ/ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ / ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ)

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

     

    Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
    Εmail: info@fourseasonsgreece.gr