ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΛΑΡΙΣΑ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 150
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:00πμ απο Πειραιά και 07:20 απο Αθήνα για Λαμία ΕΟ στάση, Δομοκό και αναχώρηση για το γύρο της τεχνητής λίμνης του Πλαστήρα-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-περνώντας το χωριό Λαμπερό όπου και παραμονή για γεύμα.Επειτα για Φράγμα στάση, Καλύβια -όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχήμε θέα στην λίμνη- στάση και συνεχίζουμε για Καρδίτσα και από εκεί για το ξενοδοχείο μας στη πόλη της Λάρισας. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική .Διανυκτέρευση.

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ

2η ημέρα

Μετα το πρωινό αναχώρηση για τους πρόποδες του Ολύμπου για να επισκεφτούμε την ιστορική Μονή Διονυσίου με σπουδαίο παρουσία στο νομό Πιερίας από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της.Κατόπιν θα ανηφορίσουμε προς τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμωνα ο οποίος προσφέρει πανοραμκή θέα στο Αιγαίο αλλά και στις οροσειρές Όσσα και Όλυμπο .Παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια επιστροφή στην Λάρισα και ελευθερος χρόνος να περιηγηθούμε στην μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας γνωστή για τις όμορφες πλατείες,την ιστορική Ακρόπολη του Αγ.Αχιλλείου και τα δύο Αρχαία θέατρα της.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετα το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο ιστορικές και παράλληλα χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων ,την Μονή Αγ.Στεφάνου η οποία δεσπόζει σε έναν από τους βράχους των Μετεώρων που φτάνουν τα 400μ σε ύψος.Στη συνέχεια για Τρίκαλα όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών»,στο μεγαλυτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του στο ομορφότερο Χωριό και στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των Τρικάλων θα έχουμε ελευθερο χρόνο για περιήγηση και παραμονή για γεύμα ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσουμε και με ενδιάμεση στάση θα επιστρέψουμε σε Αθήνα /Πειραιά.

* Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 150 €
Μονόκλινο: 200 €

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  •  2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND METROPOLE 3*, 2 πρωινά μπουφέ ,2 δείπνα ένα εκ των οποίων το πλούσιο εορταστικό ρεβεγιόν  με  μουσική στις 24/12
  • αρχηγός/συνοδός & φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • ΦΠΑ & Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr