ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 ΕΩΣ 26 ΜΑΪΟΥ
ΜΟΝΟ 185 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ & ΒΕΡΓΙΝΑΣ

 

1η ημέρα:

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, επίσκεψη στον πολιούχο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ, στον Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Αριστοτέλους και βόλτα στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ CAPSIS ‘’ 4* . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΛΛΑ, επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της. Πλήθος επισκεπτών συρρέουν απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να δουν από κοντά την Αγορά της Πέλλας και τα ευρήματα των ανασκαφών της Αρχαίας πόλης που γνώρισε πρωτοφανή πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη στην εποχή της. Εν συνεχεία για ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ για να φτάσουμε στον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, (Θα έχουμε και τοπικό Ξεναγό) επίσκεψη στο Μουσείο,(έξοδα ατομικά). Επίσης θα επισκεφτούμε και το ΝΕΟ Αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, που περιλαμβάνει το Ανάκτορο του Φιλίππου Β’. Το κεντρικό μουσειακό κτήριο που σχεδιάστηκε θα γίνει η νοηματική πύλη εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο και στην ιστορία των Αιγών. Εδώ θα φιλοξενηθεί η φυσική έδρα του ψηφιακού μουσείου «Μέγας Αλέξανδρος, από τις Αιγές στην Οικουμένη» (Έξοδα ατομικά). Επιστροφή για ΑΘΗΝΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν για φαγητό και café.

Τιμή : 185 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Η διαμονή στο ξενοδοχείο CAPSIS 4* σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Τα 2 δείπνα σε μπουφέ
  • Ο τοπικός ξεναγός στην ΒΕΡΓΙΝΑ
  • Αρχηγός/Συνοδός εκδρομής
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
  • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr