ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 06 ΜΑΪΟΥ
320 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας  PHARAE PALACE 4* μπροστά στην παραλία της, τακτοποίηση δωματίων. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 04/5

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στην ΜΕΘΩΝΗ στάση.(Προαιρετική επίσκεψη στο κάστρο της)(Έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/5: 

Μετά το πρωινό θα είμαστε ελεύθεροι να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Θα παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, οι ουζομεζέδες θα μας περιμένουν να τους γευτούμε και το μεσημέρι στο roof garden θα απολαύσουμε το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα με συνοδεία dj μουσική. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για βόλτα στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/5: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ιστορική ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση και καταλήγουμε στο ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 320 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* σε δίκλινα δωμάτια μέσα στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  • Τα 3 πρωινά σε μπουφέ
  • Το Δείπνο της Μ. Παρασκευής
  • Το Αναστάσιμο Δείπνο
  • Το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με DJ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  • Αρχηγός/ συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr