ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 06 ΜΑΪΟΥ
265 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΡΙΔΑΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5

Αναχώρηση 08:15 π.μ. περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και ΛΑΡΙΣΑΣ σύντομες στάσεις και συνεχίζουμε για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Γνωριμία με το χώρο και προγραμματισμό λουτροθεραπείας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 04/5

Λουτροθεραπεία προαιρετικά, πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/5: 

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα ή ακόμη περίπατοι στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού, ξεκινώντας ευχάριστα και συναρπαστικά την Πασχαλιάτικη ημέρα μας. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό παραδοσιακό εορταστικό πασχαλινό γεύμα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιπάτους στο Λουτράκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/5: 

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους που και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμή 

265 €  κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες: 240€
Μονόκλινο δωμάτιο: 365€

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3*, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, 950 μ. από τις πηγές.
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα τη Μ.Παρασκευή. Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο.
  • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με μουσική και παραδοσιακό οβελία την Κυριακή του Πάσχα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι διαμονής (ΤΑΚΚ)

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr