ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 06 ΜΑΪΟΥ
289 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5

Αναχωρούμε για την Εκδρομή στην Χαλκιδική το Πάσχα 06.30 το πρωί από ομόνοια. Η πρώτη μας στάση για καφέ θα είναι στο ύψος της Λαμίας. ‘Έπειτα πραγματοποιούμε μία επιπλέον στάση για μεσημεριανό γεύμα και συνεχίζουμε για το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Καλλιθέας, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας Simantro Hotel 5* για τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησάκι κοντά στην περιοχή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Τέλος Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 04/5

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό και Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση για όσους το επιθυμούν στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος (προαιρετικά έξοδα ατομικά ). Στην Κρουαζιέρα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος και Παντελεήμωνος. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας επιστρέφουμε στην Ουρανούπολη με χρόνο για μεσημεριανό γεύμα και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης σε εκκλησάκι κοντά της περιοχής. Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με πλουσίους μπουφέδες και την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/5: 

Μετά το πρωινό μας γύρω στις 11.00 το πρωί, θα ακολουθήσει γλέντι με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Σας προσκαλούμε να μοιρασθείτε μαζί μας την χαρά του ψησίματος του Οβελία μέσα στον ελαιώνα του ξενοδοχείου και δίπλα στην θάλασσα. Ενώ κατά την διάρκεια του ψησίματος επαγγελματίες χορευτές θα χορέψουν μαζί σας Παραδοσιακούς Χορούς. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική και μια Πασχαλινή Πανδαισία εδεσμάτων σε μπουφέ ενώ ο Οβελίας και το Κοκορέτσι θα έχουν την τιμητική τους. Το απόγευμα θα έχουμε μικρή περιήγηση και γνωριμία σε κάποια από τα χωριά της Κασσάνδρας

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/5: 

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιούμε προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου – Αγίου Παϊσίου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη ς και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. (Μεγάλη προσοχή για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το μοναστήρι σχετικά με την ενδυμασία: Οι Γυναίκες επισκέπτονται τον χώρο μόνο με μακριές φούστες & και οι άνδρες μόνο με μακριά παντελόνια ). Στην συνέχεια επισκεπτόμαστε την πόλη της Θεσσαλονίκης με μικρό χρόνο στην διάθεσή μας για περιήγηση και καφέ. Τέλος παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μας με κάποιες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Τιμή 

Σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 289€
Παιδί από 5 έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονέων: 175€
Παιδί από 0 έως 4 ετών στο δωμάτιο των γονέων: Δωρεάν
Μονόκλινο: 440€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο HOTEL SIMANTRO 5 * 
  • Πρωινό μπουφέ
  • Δείπνο σε μπουφέ τη Μ. Παρασκευή
  • Το Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ
  • Το Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακούς χορούς (ψήσιμο οβελία)
  • Λαμπάδα Αναστάσεως
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια σε χώρους η μουσεία
  • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • Ο φόρος διαμονής ξενοδοχείου

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr