ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

21 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 285 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ HALKIDIKI PALACE 4*

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 08:00, στάσεις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στο Πολύχρονο, στο ‘’πρώτο πόδι’’ της Χαλκιδικής, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα με την επιστροφή μας θα ακολουθήσουμε μια διαφορετική διαδρομή από τη ΣΙΒΗΡΗ, τα ΛΟΥΤΡΑ και το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, για να απολαύσουμε και τα υπέροχα όμορφα τοπία της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

3η ημέρα: 

Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία της ΣΙΘΩΝΙΑΣ θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Η διαδρομή μας από πολύ όμορφες περιοχές και ανάλογες παραλίες, καθώς διασχίζουμε τα δυτικά παράλια από τη ΝΙΚΗΤΗ και το ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ, για να φθάσουμε στο ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό την παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά, καθώς και την περιοχή της Λαμίας για τον απογευματινό καφέ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή 

285 €  κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο: 260€
Μονόκλινο δωμάτιο: 400€

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HALKIDIKI PALACE 4* στo Πολύχρονο.
 • Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής (TAKK).

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr