ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
245 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

 

1η ημέρα: 23/12 ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ

6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για γεύμα καθ’ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 24/12 ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Αξιοποιήστε το χρόνο σας με περιπάτους στο χιονισμένο χωριό η στο χιονοδρομικό κέντρο. Δείπνο, διαν/ση.

3η ημέρα: 25/12 ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Πρωϊνό και αναχώρηση για το Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, άφιξη και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΜΠΑΝΣΚΟ για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 26/12 ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για να γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

Τιμή 

245 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή ( 3 ) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ‘’ ROYAL PARK ‘’ 4* στο ΜΠΑΝΣΚΟ
  • Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα)
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
  • Φ.Π.Α.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr