ΑΙΔΗΨΟΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
04 ΕΩΣ 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΜΟΝΟ 150 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ-ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ-ΩΡΕΟΙ
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ–ΧΑΛΚΙΔΑ–ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ
Αναχώρηση από την πόλη μας στις 08.00 π.μ. και θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στην όμορφη ΧΑΛΚΙΔΑ για καφεδάκι . και μέσα από μια όμορφη διαδρομή με πλατάνια και πεύκα φθάνουμε στο χωριό Προκόπι, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσου στην οποία φυλάσσεται και το σκήνωμα του θαυματουργού Αγίου, του οποίου η μνήμη εορτάζεται στις 27 Μαΐου. Παραμονή στην καταπράσινη περιοχή για προαιρετικό γεύμα και αργότερα αναχωρούμε για την Αιδηψό, μια περιοχή που η φύση προίκισε απλόχερα με ιαματικά νερά πολύτιμα για τη σωματική υγεία και ευεξία του επισκέπτη, αλλά και με τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ – ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ – ΛΙΜΑΝΙ ΩΡΕΩΝ
Πρωινό και αναχώρηση για τους καταρράκτες Δρυμώνα, πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Εν συνεχεία για επίσκεψη στην ιστορική (15ος αι.) Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος στην καρδιά μιας όμορφης πυκνόφυτης έκτασης, η οποία είναι αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρως. Αργότερα θα επισκεφθούμε τους παραλιακούς Ωρεούς, όπου το λιμάνι τους ήταν από τα πιο ονομαστά ελληνικά λιμάνια από την αρχαιότητα έως τις αρχές του 20ου αιώνα, για να δούμε τον Ταύρο των Ωρεών αλλά και για να γευματίσουμε προαιρετικά. Αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην πόλη της Αιδηψού. Δείπνο συνοδεία μουσικής και διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΑΙΔΗΨΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΩΝ- ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο είτε για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις της ημέρας στην πόλη των Λουτρών Αιδηψού είτε για να απολαύσουμε μια λουτροθεραπεία σε κάποια από τις ιδιωτικές πισίνες της πόλης με ιαματικό νερό (έξοδα ατομικά). Γεύμα στην περιοχή (προαιρετικό). Από εκεί ξεκινάμε για το δρόμο της επιστροφής, αφού πρώτα θα έχουμε στάση για καφέ στην παραλία της Νέας Αρτάκης. Εν συνεχεία θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε στην Αθήνα.
Τιμή :
150 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
195 € μονόκλινο
145 € κατ άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο
Περιλαμβάνονται:
- Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
- 2 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο ΛΗΤΩ 3* στο κέντρο της Αιδηψού
- 2 πρωινά
- 2 δείπνα (ένα εκ των οποίων με μουσική διασκέδαση)
- Αρχηγός/συνοδός εκδρομής
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης
- ΦΠΑ
*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο
Δεν περιλαμβάνονται:
- Για τους μήνες Νοέμβριο ως Μάρτιο το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 53 – v.4389/16) θα είναι 1,50€/ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση και θα εξοφλείται από τον διαμένοντα στο ξενοδοχείο
- Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
- Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr


