ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

13 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΜΟΝΟ ΜΕ 165 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ
ΦΛΩΡΙΝΑ – ΜΠΟΥΧΑΡΙΑ – ΝΟΧΤΑΡΙΑ – ΝΕΡΑΙΔΑ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ στην όμορφη πόλη του Ληθαίου ποταμού θα έχουμε παραμονή για  γεύμα και θα συνεχίσουμε για  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ και από εκεί για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το οποίο ειναι χτισμένο σε ιδανική τοποθεσία με πανοραμική θέα της λίμνης. Δείπνο. Διανυκτέρευση

2η ημέρα 

Μετά το πρωινο αναχώρηση για ΝΥΜΦΑΙΟ,διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός χτισμένος στις πλαγιές του ΒΕΡΝΟΥ(ΒΙΤΣΙ), και εδρα της περιβαλλοντολογικής εταιρείας προστασίας της καφέ αρκούδας ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ όπου θα εχουμε παραμονή πριν συνεχίσουμε για ΦΛΩΡΙΝΑ στάση και από εκεί μέσω ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΟΥ θα φτάσουμε στο χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ. Παραμονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Εν συνεχεια επίσκεψη στο νησάκι του ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ πού βρίσκεται στην ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ και συνδέεται με πλώτη γέφυρα με την απέναντι όχθη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,δείπνο . Διανυκτέρευση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ

3η ημέρα

Μετά το πρωινό επίσκεψη στον ιστορικο  λιμναίο οικισμό  του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και από εκεί για την ιστορική  Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που συμφωνα με το μυθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρισκονταν στο εσωτερικό του.Εν συνεχεία για ΚΑΣΤΟΡΙΑ παραμονή στην γραφική πόλη για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών αλλά και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το υπόλοιπο της ημέρες ελεύθερο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ΚΟΖΑΝΗ , ΝΕΡΑΙΔΑ στάση στο όμορφο χωριόμε τη πανοραμική θέα προς τη τεχνητή λίμνη Πολυφύτου και τα Πιέρια Όρη και μέσω της εντυπωσιακής Γέφυρας Αλιάκμονα προς το χωριό ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΣ όπου θα επισκεφτούμε το ΓΕΩΠΑΡΚΟ της περιοχής για να αντικρύσουμε τα περιφημα ΜΠΟΥΧΑΡΙΑ και ΝΟΧΤΑΡΙΑ τα οποία αποτελουν σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο.Η ονομασία τους προέρχεται από την τοπική διάλεκτο καθώς Μπουχαρια στην τοπική διάλεκτο σημαίνει καμινάδα και και προήλθαν από γεωλογικές μετατοπίσεις αιώνων που στεφάνωσαν παράλληλα τις κορυφές τους με σχιστολιθικές πλάκες  που πηραν τη μορφη «ομπρέλας. Αντίστοιχα ενδιαφέρον προξενούν  και τα  κωνικά ΝΟΥΧΤΑΡΙΑ   ενώ ο συνδυασμός και των  δυο δημιουργεί ένα θέαμα που καθηλώνει τον επισκέπτη. Στη συνέχεια για ΕΛΑΣΣΟΝΑ γεύμα ,ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση,ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 165,00 € κατ΄ατομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 2
25,00 € κατ΄ατομο σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις στο φιλόξενο ξενοδοχείο LOGGAS 3* ,3 πρωινά μπουφέ,3 δείπνα ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com