ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

12 ΕΩΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΜΟΝΟ 180 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ”LIMNEON RESORT & SPA” 5*

ΛΙΜΝΕΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση από την πόλη μας στις 7.00′ π.μ. Κάνοντας μία μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας, συνεχίζουμε την διαδρομή μας έως την Καλαμπάκα, όπου θα έχουμε  χρόνο για  μεσημεριανό φαγητό προαιρετικά. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς τα Γρεβενά για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό, την Καστοριά. Την πόλη της Καστοριάς, περιβάλλει η λίμνη της Ορεστιάδας, που θεωρείται από τις ωραιότερες της χώρας μας μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο. Στις όχθες της είναι κτισμένη η Μονή Μαυριώτισσας, την οποία και θα επισκεφθούμε. Αμέσως μετά, θα φτάσουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, που θα μας φιλοξενήσει στην τριήμερη εκδρομή μας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και στην συνέχεια, θα έχουμε δείπνο στο πλούσιο μπουφέ και γιατί όχι, ένα ποτό στο μπαρ. Διανυκτέρευση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΝΥΜΦΑΙΟ

2η ημέρα: 

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για μία επίσκεψη στο Δισπηλιό, τον πρώτο λιμναίο οικισμό που χρονολογείται από το 5.000 π.Χ. με πιστή αναπαράσταση των συνηθειών και τρόπου ζωής του νεολιθικού ανθρώπου. (η επίσκεψη γίνεται με έξοδα ατομικά).

Στη συνέχεια μέσω μιας όμορφης διαδρομής, φτάνουμε στο πιο όμορφο κομμάτι των συνόρων της χώρας μας που δεν είναι άλλο από τις λίμνες Πρέσπες. Η μικρή και η μεγάλη Πρέσπα,  που είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ελλάδα – Αλβανία – Σκόπια, θα είναι η επόμενη επίσκεψή μας.  Στο τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, κρυμμένο σε έναν μικρό κολπίσκο, τους Ψαράδες της Μεγάλης Πρέσπας, θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό, θαυμάζοντας την μοναδική αρχιτεκτονική του. Στην επιστροφή μας, θα πάμε στην πόλη της Καστοριάς, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα ή και ψώνια στα περίφημα γουναράδικα της πόλης. Αργά το απόγευμα  γεμάτοι πανέμορφες εικόνες θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Την τελευταία μέρα της εκδρομής μας, μετά το πρωινό ανηφορίζουμε στο όρος Βίτσι και στα 1.350 μ. υψόμετρο για να επισκεφθούμε  το πανέμορφο Νυμφαίο, διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός, που το αποκαλούν και ”αλπικό στολίδι της Φλώρινας”. Τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά, τα πλακόστρωτα δρομάκια και ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον από πυκνά δάση, μας μεταφέρουν σε ένα ονειρικό τοπίο, βγαλμένο από παραμύθι. Θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε το περιβαλλοντικό κέντρο του Αρκτούρου (φύλαξη και προστασία της Αρκούδας). Εν συνεχεία για Καλαμπάκα – Τρίκαλα, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό προαιρετικά. Το απόγευμα, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση  στάση καθ’ οδόν, θα φτάσουμε το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή : 180 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο LIMNEON RESORT & SPA 5*  (το ξενοδοχείο, βρίσκεται 4 km από το κέντρο της Καστοριάς)
 • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
 • Τα 2 δείπνα
 • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
 • Αρχηγός/ συνοδός εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr