ΜΥΚΟΝΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΠΑΤΜΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΠΟ 349 € / ΑΤΟΜΟ  ALL INCLUSIVE

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΦΕΣΟ & ΚΝΩΣΣΟ
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΤΩΝ/ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

 

Προορισμοί: Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ηράκλειο, Σαντορίνη
Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος)
Λιμάνι Αναχώρησης: Πειραιάς

Τριήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα και Τουρκία με συνολικά 5 προορισμούς με το Celestyal Olympia, το στολίδι της Celestyal Cruises.

Αυτή η κρουαζιέρα αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποδράσετε λίγο από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς για 3-4 μέρες θα βλέπετε συνεχώς νέα πανέμορφα μέρη, θα γνωρίσετε κόσμο, θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και όλα αυτά με αρκετά περιορισμένο κόστος. Στις τιμες περιλαμβάνονται πλήρης διατροφή, απεριόριστο πακέτο ποτών και οι εκδρομές στην Αρχαία Έφεσο και την Κνωσσό!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΛΟΙΟ/ΚΑΜΠΙΝΕΣΤΙΜΕΣ
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Παρασκευή Πειραιάς 11:30
Παρασκευή Μύκονος 18:00 23:00
Σάββατο Κουσάντασι 07:00 13:00
Σάββατο Πάτμος 16:00 21:00
Κυριακή Ηράκλειο 07:00 11:30
Κυριακή Σαντορίνη 16:30 21:30
Δευτέρα Πειραιάς 07:00

 


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας και μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές. Πηγαινετε σχετικα έγκαιρα πριν την αναχωρησή σας και επιβιβάζεστε στο κρουαζιερόπλοιο.


ΜΥΚΟΝΟΣ
Την πρώτη ημέρα της κρουαζιερας θα βρεθείτε στη Μύκονο, όπου το απογευματάκι θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήστε σε κάποιο από τα πολλά κοσμοπολίτικα στέκια του νησιού ή να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο από τα διεθνώς γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.


ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε σε μια άλλη χώρα, καθώς το πλωτό σας ξενοδοχείο θα έχει φτάσει στο Κουσάντασι της γειτονικής Τουρκίας. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε τα πρωινά σας ψώνια στο ανατολίτικο παζάρι της μικρής παραλιακής πόλης και όσοι έχετε όρεξη μπορείτε να επισκεφθείτε και την Αρχαία Έφεσο, λίγα χιλιόμετρα μακριά.


ΠΑΤΜΟΣ
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθείτε στην Πάτμο, το νησί της αποκαλύψεως. Πρόκειται για ένα νησί που όποιος το επισκεφθεί παραδέχεται πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, είτε είστε θιασώτες του θρησκευτικού τουρισμού είτε όχι, ενώ σίγουρα όλοι θα απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Προτελευταίος σταθμός αυτής της κρουαζιερας είναι η λεβεντογέννα Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηρακλειο. Ολόκληρο το πρωινό θα βρίσκεστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά την φιλοξενία των Κρητικών.


ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Τελευταία στάση πριν ολοκληρωθεί η κρουαζιερα σας και ξεκινήσετε τον δρόμο της επιστροφής είναι το ξεχωριστό νησί της Σαντορίνης, που είναι ξακουστό για τα πανέμορφα τοπία του, το ηφαίστειο, τις απίστευτες παραλίες και το ασύγκριτο ηλιοβασίλεμα.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το επόμενο πρωί θα σας βρει στο λιμάνι του Πειραιά, γεγονός που σημαίνει ότι η κρουαζιερα σας έλαβε τέλος.Περνετε πρωινό και αποβιβάζεστε.

Το στολίδι της Celestyal Cruises το Celestyal Olympia οφείλει το ονομά του στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.Τον χειμώνα του 2014 είχε αποτελεσει πλωτό ξενοδοχείο στην χειμερινή ολυμπιάδα στο Sochi της Ρωσσίας.Κάθε καλακαίρι πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Το Celestyal Olympia ανανεώθηκε το 2015 κάνοντας ανακαίνιση και αλλαζοντας τα σαλόνια του και αυτή την στιγμη θεωρείται ένα πολύ μοντέρνο πλοίο στο εσωτερικό του.

Λεπτομέρειες για το Celestyal Olympia:

  • Έχει 724 καμπίνες με μπάνιο, τηλεόραση ραδιόφωνο και ρυθμιζόμενο κλιματισμό.
  • Φιλοξενεί μέχρι 1664 επιβάτες.
  • Διαθέτει τραπεζαριές, 4 καθιστικά , 5 μπαρ, καταστήματα αφορολογήτων ειδών, βιβλιοθήκη, παδότοπο, κομμωτήριο και καζίνο.
  • Διαθέτει επισης 2 πισινες γυμναστήριο, σάουνα και spa.
  • Το Celestyal Olympia εχει γιατρό εν πλω.

ΟΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IA
Οι καμπίνες IA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
Δείτε που βρίσκεται


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IΒ
Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
Δείτε που βρίσκεται 


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC
Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
Δείτε που βρίσκεται


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΧA
Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.
Δείτε που βρίσκεται


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΧΒ
Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
Δείτε που βρίσκεται


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC
Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
Δείτε που βρισκεται


ΣΟΥΙΤΑ SJ
Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.
Δείτε που βρίσκεται


ΣΟΥΙΤΑ SB
Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.
Δείτε που βρίσκεται


ΣΟΥΙΤΑ SG
Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.
Δείτε που βρίσκεται

 

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για νέες κρατήσεις έως και 29/2/2020.

*Πατήστε στον μήνα/ημερομηνία αναχώρησης που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις αντίστοιχες τιμές.

ΜΑΡΤΙΟΣ: 20 – 27

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: 3 – 10 -24

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: 17 (Αναχώρηση Πάσχα)

ΜΑΪΟΣ: 1 – 8 – 15 – 22 – 29

ΙΟΥΝΙΟΣ: 5 – 12 – 19 – 26

ΙΟΥΛΙΟΣ: 3 – 10 – 17 – 24 – 31

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 7 – 14 – 21 – 28

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (129€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Πακέτο ποτών/αναψυκτικών (απεριόριστα ποτά, καφέδες, νερά, αναψυκτικά καθημερινά!)
  • Φιλοδωρήματα
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο
  • Εκδρομή στην Κνωσσό

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές (εκτός από αυτές της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο

*Οι εκπτώσεις έχουν υπολογιστεί και οι τιμές είναι τελικές.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com