ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ & ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 06 ΜΑΪΟΥ
285 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΝΥΔΡΙ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΔΩΔΩΝΗ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5

Αναχώρηση 08:15 στάση σε καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ για τον απογευματινό καφέ. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη κωμόπολη της Πάργας. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου το βράδυ, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 04/5

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Λευκάδας για να απολαύσουμε το τοπικό έθιμο του σπασίματος «μαστραπάδων» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά αλλά και να συμμετέχουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) σε ΜΙΝΙ κρουαζιέρα, γύρω από το πασίγνωστο νησάκι του Σκορπιού, της Σπηλιάς του Παπανικολή & του νησιού του Βαλαωρίτη, καιρού επιτρέποντος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση Ανάστασης ακολουθίας , Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/5: 

Πρωινό και επίσκεψη στις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ, στο χωριό ΓΛΥΚΗ. Εδώ μας περιμένει ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την «καρδιά των σουλιώτικων βουνών» που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά ΧΩΡΙΑ του ΣΟΥΛΙΟΥ. Επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, για το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, σε παραδοσιακή ταβέρνα. Το απόγευμα περίπατοι στην όμορφη κωμόπολη, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/5: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους. Αμέσως μετά μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, θα φθάσουμε και θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΔΩΔΩΝΗΣ, στην κοιλάδα κάτω από τις ορθοπλαγιές του όρους Ολύτσικα, όπου βρίσκονται τα ερείπια του θρησκευτικού κέντρου και Μαντείου του Δία και της Διώνης και λειτούργησε και ως διοικητική έδρα των κατά καιρούς συνασπισμών των αρχαίων Ηπειρωτών. Πορεία επιστροφής μέσω ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή 

285 €  κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες: 258€
Μονόκλινο δωμάτιο: 360€

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, τρείς διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο BACOLI 3* στην Πάργα.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
 • Δείπνο με νηστίσιμα τη Μεγάλη Παρασκευή.
 • Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο.
 • Εορταστικό παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι διαμονής (ΤΑΚΚ)

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr