ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΡΑΚΗΣ – ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
10 ΕΩΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΜΟΝΟ 278 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΣΜΙΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΥΦΛΙ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ
1η ημέρα:Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 07:15 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη, με την τελευταία μας στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, που φιλοξενεί και το ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, με περισσότερα από 500 εκθεσιακά αντικείμενα, να πληροφορούν για την ιστορία και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη και συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επόμενος σταθμός το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, χτισμένο στη συμβολή Έβρου και Ερυθροπόταμου, δύο μόνο χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Τελευταίος σταθμός η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ η δεύτερη μετά την Αλεξανδρούπολη πόλη του νομού σε πληθυσμό. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγονταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιό της Καραγάτς μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, χρόνος ελεύθερος, το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης. Επιστροφή το μεσημέρι στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και ακολουθώντας μια πολύ όμορφη διαδρομή από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, θα επισκεφθούμε την την όμορφη πόλη της ΞΑΝΘΗΣ. Παραμονή, επίσκεψη και πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή :
278 € κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο: 255€
Μονόκλινο δωμάτιο: ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ
Περιλαμβάνονται:
- Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
- 3 διανυκτερεύσεις στο ANATOLIA HOTEL 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
- Tρία πρωινά σε μπουφέ.
- Δείπνο τη Μ. Παρασκευή. Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο.
- Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική.
- Αρχηγός – συνοδός.
- Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ).
- Φ.Π.Α.
*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο
τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr


