ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 180 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
09, 23, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΡ. ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Αναχώρηση 07:30πµ.από Πειραιά & 07:50πμ από Αθήνα και μετά από ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Πάτρα για επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, τη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια, είναι χτισμένος νότια της πόλης στο μέρος όπου μαρτύρησε ο Απόστολος Ανδρέας (66 μ.Χ.). Στη συνέχεια για την πανέμορφη παραλία Κουρούτας, η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με Μπλε Σημαία όπου και παραµονή για μπάνιο και γεύµα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της περιοχής. Κατόπιν για Αρχαία Ολυμπία, τακτοποίηση στο πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο μας. Δείπνο. ∆ιανυκτέρευση.

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

2η ημέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κυλλήνη,επιβίβαση στο φέρυ για Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και επίσκεψη στον λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνευσθεί τον ύμνο στην ελευθερία. Κατόπιν για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα της πόλεως όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο.

Εν συνεχεία αναχώρηση για την Λίμνη Κερίου, παραμονή στον μοναδικό για τον ελλαδικό χώρο υγροβιότοπο ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και στη συνέχεια στην όμορφη παραλία Κερίου η οποία συνδυάζει άμμο και βότσαλο όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την CARETTA – CARETTA). Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη της Ζακύνθου και χρόνος ελευθερος για όσους επιθυμουν να επισκεφτούν την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου η το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων αλλά και να περιδιαβούν τα γραφικά λιθόστρωτα με τα καταστήματα αναμνηστικών ειδών. Επιβίβαση στο φέρυ και επιστροφή στη Κυλλήνη και από εκεί για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο.∆ιανυκτέρευση

3η ημέρα: ΑΡΧ. ΧΩΡΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ + ΜΟΥΣΕΙΟ – ΠΑΡ. ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο(έξοδα ατομικά) στον οποίο δεσπόζουν οι ναοί του Δία και της Ήρας γύρω από το ιερό άλσος της Άλτις καθώς και το Πρυτανείο με το Βουλευτήριο όπου στεγάζονταν οι διοικητικές αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι λάμβαναν χώρα στο Αρχαίο Στάδιο. Συνεχίζουμε με το Μουσείο όπου φιλοξενούνται τα περίφημα γλυπτά των ανασκαφών όπως αυτό του Ερμή του Πραξιτέλη και της Νίκης του Μενδαίου Παιωνίου. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη παραλία Καλό Νερό, μια απέραντη παραλία με άμμο η οποία διαθέτει καντίνες, beach bars και παραθαλάσσιες ταβέρνες, όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση καθοδόν στάση σε Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή 

180 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
240 € μονόκλινο
175 € κατ άτομο στο τρίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPIA PALACE 4* στην Ολυμπία
  • Ημιδιατροφή με 2 πρωινά & 2 δείπνα
  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 7 ευρώ ανά διαμονή
  • αρχηγός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr