ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ (ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ)
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
210 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΙΝΟΚΙΟ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ

Αναχωρούμε 07.50 από Σύνταγμα και 08.00 από Ομόνοια για το Ύψος της Λαμίας όπου θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας στάση για πρωινό και καφεδάκι. Ταξιδεύοντας παράλληλα από τις ακτές του Μαλιακού κόλπου φθάνουμε στο Βόλο όπου Θα έχουμε παραμονή και μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια του γνωστά ως τσιπουράδικα. Στη πόλη του βόλου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά στενά του και να περιηγηθείτε στα όμορφα αξιοθέατα του προτού κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση.

Το απογευματάκι σας προτείνουμε μια βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Πινόκιο που βρίσκεται στην Πλατεία Πανεπιστημίου και έχει μεταμορφωθεί σε ένα μικρόκοσμο των περιπετειών του Φανταστικού ήρωα της disney. Οι επισκέπτες θα μπαίνουν σε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη χώρα και θα ζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της μέσα από μία μαγική εμπειρία.. Επιπλέον στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου θα ανακαλύψετε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Κόσμο για μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια, χρώματα, μουσικές, λιχουδιές και πολλή αστερόσκονη. Ένα Παγοδρόμιο υπόσχεται να κλέψει την παράσταση εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που θα επιδείξουν τις πιρουέτες τους στον πάγο. Τέλος σας περιμένουμε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν . Έπειτα διανυκτέρευση

ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ)

2η ημέρα: ΒΟΛΟΣ – ΔΥΤ. ΠΗΛΙΟ

Μετά το πρωινό μας γεύμα θα αναχωρήσουμε για την Πορταριά. Είναι ένα ορεινό παραδοσιακό χωρίο, χτισμένο σε υψόμετρο 650 μέτρων γύρω από το μοναστήρι της Παναγίας της Πορταρέας που κτίστηκε τον δέκατο τρίτο αιώνα. Η Αρχόντισσα του Πηλίου Πορταριά, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και αποτελεί ένα από τα πρώτα τουριστικά θέρετρα της χώρας. εκεί θα πραγματοποιήσουμε Στάση για προτού, συνεχίζουμε για την γραφική Μακρινίτσα και το μυθικό βουνό των Κένταυρων.

Εκεί θα γνωρίσουμε την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, τη λαϊκή τέχνη και θα περπατήσουμε στα γραφικά καλντερίμια. Ύστερα θα πραγματοποιήσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα στις ταβέρνες με τις περίφημες σούβλες. Έπειτα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας δίνοντάς σας Ελεύθερο χρόνο να επισκεφθείτε την πόλη να χαρείτε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τη βραδιά των φαναριών. Μια μαγευτική βραδιά σας περιμένει, ο ουρανός θα γεμίσει μικρά φωτάκια 7.000 φαναράκια για την ακρίβεια απελευθερώνονται αναμμένα στον ουρανό ταυτόχρονα, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικά αποτέλεσμα. Ύστερα δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας γεύμα θα αναχωρήσουμε για την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των Τρικάλων. Στην Μαγική πόλη τους θα επισκεφθούμε το Μύλο των Ξωτικών όπου επανέρχεται και γίνεται Green & Smart. Όσοι έχουν επισκεφτεί τα Τρίκαλα σε περίοδο Χριστουγέννων τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα έχουν βρεθεί και στον Μύλο Ξωτικών που αποτελεί το μεγαλύτερο δωρεάν χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Κάθε χρόνο ταξιδεύει τους επισκέπτες του σε μια παραμυθένια διάσταση και από την πρώτη στιγμή χαρίζει εκατομμύρια χαμόγελα, δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό αναβιώνει στα Τρίκαλα. Μέσα από τον Θρύλο του Ιππότη των Χριστουγέννων, οι ειρηνικοί και ευγενικοί Ιππότες θα μας αφηγηθούν μια ιδιαίτερη, ανθρώπινη και συγκινητική ιστορία με αξίες και ιδανικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Εμείς θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης. Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μας με μια στάση για καφέ στο ύψος της Λαμίας

Τιμή

210 €  κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά από 5 έως 12 ετών 149€ στο δωμάτιο των γονέων
Παιδιά από 0 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Μονόκλινο: 279€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Park Hotel 4*
  • 2 Πρωινά σε μπούφε στο ξενοδοχείο
  • 2 δείπνα με το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και μουσική dj
  • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  •  Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  •  Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλλεται στο ξενοδοχείο 3€ την ημέρα το δωμάτιο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr