ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  

ΜΟΝΟ ΜΕ 340 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΙΟΥΝΙΟΣ: 11 & 25
ΙΟΥΛΙΟΣ: 02, 09, 16, 23, 30
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 06, 13, 20, 27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 03, 10, 17, 24,
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: 08 & 27

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΚΡΑΓKΟΥΓΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση 05:30 απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 05:45  απο ΑΘΗΝΑ για στάση στην περιοχή της Λαμίας και μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ -   ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και με ενδιάμεση στάση για γεύμα προαιρετικά, φτάνουμε στο  συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη χώρα των ΣΚΟΠΙΩΝ για να περάσουμε στη ΣΕΡΒΙΑ και από εκεί για τη περιοχή του ΚΡΑΓKΟΥΓΕΒΑΤΣ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΡΑΓKΟΥΓΕΒΑΤΣ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Βορρά της χώρα και αφου προσπεράσουμε τη πρωτεύουσα πόλη του Βελιγραδίου θα διασχίσουμε τη Βοιβοντίνα και το Νόβι Σάντ για να φτάσουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας.Διατυπώσεις και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, την πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, που μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο   δείπνο   και  στη συνέχεια   πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη με μια   προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη και τη φωτισμένη Βουδαπέστη .Διανυκτέρευση

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

3η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η γνωριμία μας με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ όπου θα συναντήσούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο και θα διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων για να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ και να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ GERΒAEUD & NEW YORK. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην ημερήσια εκδρομή μας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ αλλά και το σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ.Κατόπιν χρόνος για τα ψωνια μας στις  αγορές της πόλης. Επιστροφή αργα το βράδυ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

5η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -   ΠΑΡΑΣΙΝ

Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με στάση - επίσκεψη στην πόλη του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, με την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγ,Σάββα,τη κοσμικη πλατεία Τεραζίγιε και το επιβλητικό φρούριο σύμβολο της πόλης,το ιστορικό Καλεμεγκντάν.Συνεχίζουμε   για την περιοχή του ΠΑΡΑΣΙΝ . 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΠΑΡΑΣΙΝ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι   επιστροφής μας με τις απαραίτητες   ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για να φτάσουμε αργά το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή: 340 €  κάτ ΄ατομο στο δικλινο δωμάτιο.
Τιμή : 430 €  μονόκλινο

*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρχει προσαύξηση 30 €.

Περιλαμβάνονται
* Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
* Περιηγήσεις/ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
* 5  διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 3* & 4*
* 5  γεύματα
* Αρχηγός-Συνοδός
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης
* ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:
* Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
* Είσοδοι σε μουσειακούς και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
* Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως  προαιρετικό
*Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών και Covid-19 (€ 15)

Σημειώσεις:

  • *Οι διανυκτερεύσεις στη Σερβία μπορει να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά στη περιοχή Kρουσεβατς/Κραγκουγεβατς.
  • *Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    Πληροφορίες - Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
    Εmail: info@fourseasonsgreece.gr