ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

12 ΕΩΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΜΟΝΟ 185 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*

ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ

 

1η ημέρα: 

Αναχωρούμε στις 7:00 π.μ. και με μια στάση καθ’ οδόν κατευθυνόμαστε για Ρίο  όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα και μέσω της Ιονίας οδού, θα φτάσουμε στο Μπιζάνι  όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Βρέλλη με τα Κέρινα Ομοιώματα (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Ιωάννινα και φτάνοντας στην λίμνη θα επισκεφτούμε το Νησάκι  της Παμβώτιδας (έξοδα ατομικά), το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά στενά του νησιού με τα καταστήματα γιαννιώτικης λαικής τέχνης και τα γραφικά ταβερνάκια όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Κατόπιν τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι με τα πανέμορφα τοπία. Μία πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό κεφαλοχώρι Τσεπέλοβο όπου και η πρώτη μας στάση. Η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό Μονοδένδρι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγ.Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου καθώς και να περάσουμε κάποια ώρα για φαγητό ή καφέ στην όμορφη πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα για βόλτα στο ιστορικό κάστρο της πόλης που αποτελεί το αρχαιότερο βυζαντινό φρούριο της ελληνικής επικράτειας και σημέρα φιλοξενεί κατοικίες αλλά και τη βυζαντινή ακρόπολη του Ιτς Καλέ η οποία προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και τη λίμνη, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Πρωινό και αναχώρηση για το «αλπικό» Μέτσοβο, χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αξιοθέατα φημίζεται για το υγιεινό κλίμα του,την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και τα φημισμένα τοπικά προιόντα του. Παραμονή για γεύμα σε κάποια από τις πολλές ταβέρνες της περιοχής και στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες καθοδόν στάσεις θα επιστρέψουμε το βράδυ στα σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Τιμή 

185 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
165 € κατ’ άτομο στο τρίκλινο δωμάτιο
255 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*
 • 2πρωινά μπουφέ
 • 2 δείπνα
 • φόρος διαμονής
 • αρχηγός συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • φπα.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα, ποτά στα γεύματα
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr