ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23 ΕΩΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΟΝΟ 165 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ (ΦΑΛΑΤΑΔΟΣ)

Αναχώρηση 05:30 από Πειραιά και 05:45 από Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Τήνο. Άφιξη και αναχώρηση για επίσκεψη στο χωριό Φαλατάδος, το δεύτερο μεγαλύτερο -μετά τον Πύργο- χωριό της Τήνου, ένα παλιό χωριό που χρονολογείται από το 1400, χτισμένο αμφιθεατρικά απέναντι από το Κεχροβούνι. Από μακριά καθώς πλησιάζουμε το χωριό ξεχωρίζει ο Ναός της Αγίας Τριάδας με τον μπλε τρούλο της αλλά και για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Αργότερα επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με τη χώρα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες. Πρώτος μας σταθμός το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας το οποίο ιδρύθηκε τον 10ο ή 11ο αι. και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του ελλαδικού χώρου με σημαντική θρησκευτική και ιστορική αξία αφού ασκήτευσε σε αυτή η Αγία Πελαγία, το όραμα της οποίας οδήγησε στην εύρεση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας. Κατόπιν για το πολύ ενδιαφέρον μουσείο Μαρμαροτεχνίας (έξοδα ατομικά) το οποίο αποτελεί μοναδικό παράδειγμα παρουσίασης της τεχνολογίας του μαρμάρου, υλικού που κατέχει ιδιαίτερη θέση στην αρχιτεκτονική και την τέχνη της Ελλάδας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Άφιξη στον Πύργο, το αρχοντικό χωριό με το σπίτι του Γιαννούλη Χαλεπά-επίσκεψη και χρόνος για περιήγηση στα γραφικά καλντερίμια. Τρίτος μας σταθμός, το χωριό Βώλαξ με τους εντυπωσιακούς «εξωγήινους» λίθινους γρανιτένιους σχηματισμούς και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το νησί εντυπωσιάζει τον επισκέπτη για τις αντιθέσεις στο τοπίο του, ενώ αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για προσκυνηματικούς λόγους, αλλά και για την τουριστική γοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου. Χρόνος για βόλτα και τις τελευταίες αγορές μας και στη συνέχεια συγκέντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση για Ραφήνα και από εκεί για Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή 

165 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
195 € σε μονόκλινο

 

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • εισιτήρια επιβατών Ραφηνα – Τήνος – Ραφηνα σε οικονομική θεση
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAVIE SUZANNE 3* στην Τήνο
 • 2 πρωινά μπουφέ
 • αρχηγός/συνοδός
 • φόρος διαμονής
 • Ασφαλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr