ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 270 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
29 ΙΟΥΛΙΟΥ & 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΥΒΟΤΑ – ΑΣΤΑΚΟΣ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΑΣΤΑΚΟΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση 07:00πμ. από Πειραιά, 07:20 από Αθήνα για Ακράτα (Ε.Ο.) στάση και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου κατευθυνόμαστε στην μικρή Βενετία της Ελλάδας, το γραφικό Αιτωλικό. Σύντομη παραμονή και στη συνέχεια για τον παραλιακό Αστακό όπου και η παραμονή μας για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν για Πρέβεζα και από εκεί για το ξενοδοχείο μας στην παραλία Καστροσυκιάς. Τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΑΞΟΙ – ΠΑΡΓΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πάργα, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στο όμορφο νησάκι του Ιονίου,τους Παξούς. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλίες. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Πάργα, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΥΒΟΤΑ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα φημισμένα Σύβοτα, μια ειδυλλιακή τοποθεσία αγκαλιασμένη από το μοναδικό μπλε της θάλασας και δύο όμορφα νησάκια τον Άγιο Νικόλαο και το Μαύρο Όρος. Θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση νότια και συγκεκριμένα στην γραφικη Αμμουδιά, προαιρετική επιβίβαση στις βάρκες και επίσκεψη στις σπηλιές και μικρή πορεία στο ποταμό Αχέροντα και εν συνεχεία παραμονή μας για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία με τα πεντακάθαρα νερά που είναι και μια από τις πιο δημοφιλείς για τους επισκέπτες της περιοχής. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση και μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ άφιξη στην όμορφη Λευκάδα-στάση και στη συνέχεια για το κοσμοπολίτικο Νυδρί όπου θα υπάρξει χρόνος για μπάνιο και γεύμα και προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μινι κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια Μαδούρι και Σκορπιό, αγαπημένους τόπους ξεκούρασης ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως ο Ωνάσης. Στη συνέχεια επιστροφή μέσω Αμφιλοχίας στάση, γέφυρα Ρίου και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή (29 Ιουλίου)

270 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
300 € μονοκλινο

Τιμή (26 Αυγούστου)

285 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
355 € μονοκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CLEOPATRA 3* στην παραλία Καστροσυκιάς,
 • 3 πρωινά μπουφέ,
 • 3 δείπνα,
 • τα εισιτήρια της κρουαζιέρας στου ΠΑΞΟΥΣ
 • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 3 ευρώ ανά διαμονή
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φπα.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα, ποτά στα γεύματα
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr