ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 06 ΜΑΪΟΥ
290 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5

7:00π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ στάση καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και διασχίζοντας την ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης από την βόρεια πλευρά θα περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ και θα καταλήξουμε στην όμορφη ΠΡΕΒΕΖΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 04/5

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ. Πρώτος μας σταθμός η Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται σ’ ένα καταπράσινο λόφο και αποτελεί για αιώνες το θρησκευτικό κέντρο του νησιού ως το αρχαιότερο και μεγαλύτερο μοναστήρι του , επίσκεψη. Εν συνεχεία για την τουριστική πόλη της με το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό χρώμα, τα στενά καντούνια, τις περιποιημένες αυλές, την ανέπαφη αρχοντική ομορφιά της και την γραφική μαρίνα της, ορίζοντας την πρώτη ταξιδιωτική εικόνα του νησιού για τον επισκέπτη, στάση. Συνεχίζοντας της παραλιακή διαδρομή μας θα φτάσουμε στο τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/5

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα ωραιότερα Τζουμερκιώτικα χωριά, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες, παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις ποίο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Διανυκτέρευση..

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/5

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον Αμβρακικό Κόλπο, ένα από τα πιο σημαντικά οικοσυστήματα στο χώρο της Μεσογείου. Διασχίζοντας απάνεμους κολπίσκους, ατελείωτους καλαμιώνες, βάλτους, έλη, κατάφυτα τοπία, αλλά και γραφικά ψαροχώρια θα φτάσουμε στην ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο πάνω σε νησίδα, ένας γαλήνιος παράδεισος, στάση. Εν συνεχεία για ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΡΙΟ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

Τιμή : 290 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PREVEZA CITY COMFORT 3* σε δίκλινα δωμάτια στo Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ
 • Τα 3 πρωινά σε μπουφέ
 • Το Δείπνο της Μ. Παρασκευής
 • Το Αναστάσιμο Δείπνο
 • Το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα
 • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
 • Αρχηγός/ συνοδός εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr