ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
14 ΕΩΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
ΜΕ 280 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4
Στις 8.00 π.μ. θα αναχωρήσουμε από την Αθήνα. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη για μια μικρή στάση. Συνεχίζουμε για τη χερσόνησο της Κασσάνδρας και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή της Σάνης όπου και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει αυτές τις ημέρες. Τακτοποίηση και αργότερα θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Επιταφίου, Επιστροφή και δείπνο.
2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4
Αφού πάρουμε πρωϊνό θα κατευθυνθούμε στην χερσόνησο του Αθω Από τα Πυργαδάκια και το Γομάτι θα φτάσουμε στην Ουρανούπολη, διατηρητέος οικισμός αλλά και αφετηρία των πλοιαρίων του Αγίου Όρους (προαιρετική κρουαζιέρα για να δούμε τα μοναστήρια). Παραμονή- γεύμα. Επόμενος προορισμός μας τα Στάγειρα, γενέτειρα του Αριστοτέλη όπου θα επισκεφτούμε το πάρκο Αριστοτέλη και θα μάθουμε για τον μεγάλο φιλόσοφο μέσα από τις εφευρέσεις και τα παιχνίδια που βρίσκονται στο μεγάλο πάρκο. Στον Πολύγυρο με την πανοραμική θέα στην τρίαινα της Χαλκιδικής, θα κάνουμε στάση και κατόπιν θα καταλήξουμε στη Σάνη στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σε κοντινή εκκλησία θα παρακολουθήσουμε την Ανάστασιμη λειρουργία και θα ακολουθήσει δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.
3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4
Πρωϊνό ελεύθερο για να χαρούμε την γιορτινή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας. Ο οβελίας ψήνεται και εμείς τον περιμένουμε με μεζεδάκια, κρασί και μουσική για διασκέδαση!! Μετά το γεύμα θα πάμε στο ασφαλές μικρό λιμάνι του Πόρτο Κουφό για τον απογευματινό μας καφέ με θέα το απέραντο γαλάζιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17/3
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για το περίφημο σπήλαιο Πετραλώνων, όπου το 1960 βρέθηκαν παλαιολιθικά εργαλεία και το απολιθωμένο κρανίο του Αρχάνθρωπου. Επίσκεψη (προαιρετρικά). Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για προσκύνημα στον τάφο του γέροντα Παϊσίου που βρίσκεται στη Μονή, δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη. Με στάσεις κατά την διαδρομή το βράδυ θα φθάσουμε στο γραφείο μας.
*Σημείωση: Όποιος επιθυμεί επίσκεψη στη Μονή, απαιτείται κατάλληλη ενδυμασία
Τιμή
Σε δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια: 280 €
Περιλαμβάνονται:
- Τρείς διανυκτερεύσεις σε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα στο Simantro Resort 5* στη Σάνη
- Τρία πρωινά, ένα δείπνο, το Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο.
- Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Το κερί της Ανάστασης & Πασχαλινό κουλούρι από το γραφείο μας!
*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο
Δεν περιλαμβάνονται:
- Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
- Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
- Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr