ΠΑΡΓΑ – ΣΟΥΛΙ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

26 – 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
158 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 08:30, στάση στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και Ιόνιας Οδού, με ενδιάμεση στάση, για τη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για μία πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του ΣΟΥΛΙΟΥ. Η διαδρομή μας προς το χωριό ΓΛΥΚΗ για να αρχίσουμε την ανάβαση στα Σουλιώτικα βουνά, μια διαδρομή μοναδική, με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Φθάνουμε στον οικισμό, με την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος μαζί με τους αγωνιζόμενους Σαμουήλ. του ηρωικού θανάτου, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στις πηγές του Αχέροντα για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, περιπάτους στην όμορφη κωμόπολη, διανυκτέρευση

3η ημέρα:

Ημέρα επιστροφής με αρκετά, όμως θέα. Μετά το πρωινό μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, θα ολοκληρωθεί η πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, αλλά και το γραφικό ΝΥΔΡΙ, από όπου καιρού επιτρέποντας θα κάνουμε προαιρετικά μία ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από το ΜΑΔΟΥΡΙ και το ΣΚΟΡΠΙΟ. Αμέσως μετά ακολουθώντας μία μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στην Αμφιλοχία, στάση και πορεία από ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ, με ενδιάμεση στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή 

158 € κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες: 145€
Μονόκλινο: 223 €

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BACOLI στην ΠΑΡΓΑ.
  • Δύο πρωινά.
  • Αρχηγός – Συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ).

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    [/ su_spoiler]

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Email:
    info@fourseasonsgreece.gr