ΣΥΡΟΣ…Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΕΩΣ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
275 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 

1η ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΖΟΛΙΜΝΟΣ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Αναχωρούμε για την Εκδρομή στην Σύρο 6.00 το πρωί από Ομόνοια με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο για Σύρο και άφιξη στο γραφικό λιμάνι της. Το πρώτο μέρος που θα επισκεφθούμε είναι η παραλία Αζόλιμνος όπου βρίσκεται και το Ξενοδοχείο μας ”Azolimnos bay”. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τηνπαραλία Αζόλιμνου. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτη γαλαζοπράσινα νερά με τοπικές καφετέριες για να απολαύσετε παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής, δροσιστικά κοκτέιλ και καφέ.

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη που απέχει μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από τον Αζόλιμνο. Η Περιήγησή μας ξεκινά από τα βαπόρια (αρχοντική συνοικία των εφοπλιστών ), με νεοκλασικά κτίρια κτισμένα πάνω στα νερά του Αιγαίου. Η συνοικία Βαπόρια της Σύρου είναι ίσως η ομορφότερη του νησιού, χτισμένη δίπλα στη θάλασσα, με υπέροχα καπετανόσπιτα να κρέμονται κυριολεκτικά από τα βράχια. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε με μία περιήγηση στα γραφικά σοκάκια της η πίνοντας ένα ποτό πάνω στο κύμα. Επίσης μπορείτε να κάνετε το δείπνο σας σε κάποιο από τα γραφικά της ταβερνάκια. Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ – ΓΑΛΗΣΣΑΣ 

Αναχώρηση για γύρο του νησιού περνώντας παράλληλα από τις καλύτερες παραλίες του, όπως της Βάρης, του Μέγα Γ ιαλού, του Φοίνικα και της Ποσειδωνίας με τις όμορφες επαύλεις. Καταλήγουμε στην παραλία Γαλλησά, μια πλήρως οργανωμένη παραλία που προσφέρει όλων των ειδών τις ανέσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά και να χαλαρώσουν στη χρυσή της άμμο. Επιπλέον μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις στις ταβέρνες του ομώνυμου οικισμού. Έπειτα επιστροφή στην ξενοδοχειακή μας μονάδα και το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε ένα snak δίπλα στην πισίνα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΒΑΡΗ – ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ 

Μετά το πρωινό μας επισκεπτόμαστε την την περιοχή της Βάρης. Η Βάρη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Σύρου, διαθέτη χρυσή άμμο με γαλαζοπράσινα νερά με χρόνο Εκεί θα έχουμε ελεύθερο για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα αναχωρούμε για την Άνω Σύρο. Η Άνω Σύρος είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη, με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του Αγίου Γ εωργίου να δεσπόζει στην περιοχή. Τα μνημεία και τα νεοκλασικά κτίρια διαθέτουν ξεχωριστή αρχιτεκτονική ομορφιά. Το Λαογραφικό μουσείο, τα κτίρια της Μητρόπολης και τα καθολικά μοναστήρια των Ιησουιτών κερδίζουν της Εντυπώσεις.
Περιηγηθείτε στα στενά δαιδαλώδη σοκάκια που τραγούδησαν σπουδαίοι τροβαδούροι, όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης. Επίσης απολαύστε την θέα των ασπρισμένων σπιτιών, τις μικρές αυλές τους και τις ιδιόμορφες κομμένες πόρτες τους με τα ξύλινα μπαλκόνια. Τέλος επιστροφή στην πόλη με χρόνο ελεύθερο για δείπνο και έπειτα Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ – ΛΙΜΑΝΙ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το Πρωινό και αφού συγκεντρωθούμε θα αναχωρήσουμε για την Ερμούπολη, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για ψώνια στην πλούσια αγορά της πόλης. Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε να ψωνίσουμε τα παραδοσιακά λουκούμια και χαλβαδόπιτες του νησιού. Μεσημεριανό γεύμα με με έξοδα ατομικά και συγκέντρωση στο λιμάνι για επιβίβαση στο πλοίο κατά της 16:00 μ.μ. Άφιξη στον Πειραιά στις 19:30 μ.μ. και
επιβίβαση στο πούλμαν για Αθήνα μας με της καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας στην Σύρο.

Τιμή 

275 €  κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά από 5 έως 12 ετών 205€ στο δωμάτιο των γονέων
Παιδιά από 0 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Μονόκλινο: 355€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • 3 Διανυκτερεύσεις στο ”Azolimnos Bay Hotel” 3*
  • 3 Πρωινά σε μπούφε στο ξενοδοχείο
  •  Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  •  Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  •  Τα Ακτοπλοικά Εισιτήρια Πειραιά – Σύρο -Πειραιά
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  •  Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  •  Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλεται στο ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr