ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

15 ΕΩΣ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
275 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ – ΜΗΛΙΕΣ
ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ – ΜΗΛΙΝΑ

 

1η ημέρα: 

Αναχώρηση 08:30, περιοχή Aγίου Κωνσταντίνου ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την γραφική παραλία της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στις ΜΗΛΙΕΣ, όμορφος ορεινός οικισμός, χτισμένος σε υψόμετρο 400 μέτρων και αφετηρία του ‘διάσημου Μουτζούρη’. Αμέσως μετά η διαδρομή μας συνεχίζεται στο νότιο Πήλιο και μας οδηγεί στην ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, ένα χαρακτηριστικό κεφαλοχώρι του Πηλίου με πλούσια πνευματική και πολιτιστική παράδοση, όπου θα έχουμε στάση – επίσκεψη, πριν καταλήξουμε στην παραθαλάσσια ΜΗΛΙΝΑ, που βρίσκεται ‘’ φωλιασμένη’’ ανάμεσα στην γαλάζια θάλασσα του Παγασητικού Κόλπου και στη σκιά των καταπράσινων πλαγιών του ορεινού όγκου του Πηλίου. Παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ η της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, από όπου με τουριστικό πλοιάριο θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

Πρωινό και επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, που είναι κτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής ‘Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στην όμορφη παραλία των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Τιμή 

275 €  κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο: 128€
Μονόκλινο δωμάτιο: –

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PARK 4* στον Βόλο.
  • Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΣΚΙΑΘΟ
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής ( ΤΑΚΚ )

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr