ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 – € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ

 

1η ημέρα:

Αναχωρούμε στις 7:30 π.μ. με μια ενδιάμεση στάση και μέσω της εθνικής οδού Τριπόλεως – Σπάρτης θα φτάσουμε στην θρυλική Μονεμβασιά για επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες. Θα παραμείνουμε για γεύμα στην παραλία της νέας πόλης, ενώ τελικός προορισμός μας θα είναι το Γύθειο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και αργότερα θα διανυκτερεύσουμε.

 

2η ημέρα: 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  αναχωρούμε για την ιστορική Αρεόπολη, όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Συνεχίζουμε για τα περίφημα Σπήλαια του Διρού, με χρόνο για προαιρετική επίσκεψη με ατομικά έξοδα. Επόμενος προορισμός ο οικισμός του Γερολιμένα, στον οποίο θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Επιστρέφουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Γύθειο και αργότερα θα διανυκτερεύσουμε.

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα παράλια του Μεσσηνιακού Κόλπου με πρώτο προορισμό την όμορφη και γραφική Καρδαμύλη, όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση με σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για την παραλία της Καλαμάτας στην οποία θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής  με μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν, για τα σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Τιμή : – €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν
  • Το ξενοδοχείο PANTHEON 3* σε δίκλινα δωμάτια στο ΓΥΘΕΙΟ
  • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
  • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr