ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΡΓΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 170 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ξεκινάμε την εκδρομή μας νωρίς το πρωί με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις , πρώτος μας προορισμός το μουσείο Βρέλλη. Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, βρίσκεται στην περιοχή των Ιωαννίνων. Σκοπός του καλλιτέχνη, ήταν να αναπαραστήσει Ιστορικά γεγονότα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε φυσικό μέγεθος μέσα στο μουσείο. Το Μουσείο φιλοξενεί περίπου 150 κέρινα ομοιώματα και 36 ιστορικά θέματα εμπνευσμένα από σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Έπειτα αναχωρούμε για το «διαμάντι» της Ηπείρου για τα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης! Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την μοναδική κρουαζιέρα. Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί και κατευθυνόμαστε στο Γάιο, την πρωτεύουσα. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι το Γαλάζιο. Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντίπαξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία βουτιά στα καταγάλανα νερά. Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα. Φτάνοντας θα νιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό πλούσιο στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για επίσκεψη στο όμορφο χωριό Τσεπέλοβο που ανήκει στα ξακουστά Ζαγοροχώρια. Το Τσεπέλοβο, χαρακτηριστικό χωριό των Ζαγοροχωρίων πανέμορφο με διατηρητέα πετρόκτιστα αρχοντικά, πολλά γεφύρια και τον Άγιο Νικόλαο μας προκαλεί να το περπατήσουμε. Μια ακόμη ηπειρωτική αποκάλυψη μας περιμένει, το Μέτσοβο, το χωριό των Βλάχων, των ευεργετών, της παράδοσης, των προϊόντων του Ιδρύματος Τοσίτσα- Αβέρωφ, της κρεατοφαγίας. Φαγητό, ψώνια, φωτογραφίες, επίσκεψη στο μουσείο – πινακοθήκη, προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή. Μετριόμαστε στο πούλμαν και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Καλαμπάκας για την Αθήνα-Πειραιά, με ανάλογες-απαραίτητες στάσεις.

Τιμή :

170 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 10 ετών με 2 ενήλικες :120€
Μονόκλινο: 220 €

Περιλαμβάνονται:

  • Όλες οι μεταφορές μας με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Palladion 3* στα Ιωάννινα.
  • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Κρουαζιέρα Παξούς – Αντίπαξους
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Ασφάλεια Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση. Πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο
  • Προσωπικά έξοδα, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους και ότι άλλο δεν αναφέρεται ρητώς στο πρόγραμμα

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr