ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ
5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

12 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
350 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ POTAMAKI BEACH 3* ΣΤΙΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ

 

1η ημέρα:

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στο ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο “Νησί των Φαιάκων” την ΚΕΡΚΥΡΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ το (POTAMAKI BEACH 3*). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ “το καταφύγιο της ψυχής” της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ, χτισμένο από την ίδια. Κατόπιν για ΚΑΝΟΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Επιστροφή στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το βόρειο τμήμα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ , θα περάσουμε από ΓΟΥΒΙΑ – ΔΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ – ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ και θα φτάσουμε στην ΚΑΣΣΙΟΠΗ στάση. Συνεχίζουμε για ΡΟΔΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, θα δούμε τον πολιούχος της ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το Ανάκτορο των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου στην κεντρική πλατεία. Συνεχίζουμε για την ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο με τις δαντελωτές ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα:

Μετά το πρωινό επιβίβαση στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΠΑΡΓΑ στάση(προαιρετικό μπάνιο, γεύμα). Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν.

Τιμή :

350 €  κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν
  • Το ξενοδοχείο POTAMAKI BEACH 3* σε δίκλινα δωμάτια στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ,
  • Τα 4 πρωινά σε μπουφέ
  • Tα 4 δείπνα
  • Τα εισιτήρια του πλοίου A/R
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
  • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr