ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ –  ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

02 ΕΩΣ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ
95 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ

ΜΑΝΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΣΠΑΡΤΗ

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 7.00′ π.μ.  Κάνοντας μία μικρή στάση καθ’ οδόν, φτάνουμε στον πρώτο μας προορισμό, τα περίφημα Σπήλαια του Διρού. Το 1949 οι ιδρυτές της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας, Γιάννης και Άννα Πετροχείλου, άρχισαν να το εξερευνούν συστηματικά και το 1960 είχαν εξερευνηθεί και χαρτογραφηθεί 1.600 μέτρα ενώ σήμερα το γνωστό μήκος του σπηλαίου ξεπερνά τα 15 χιλιόμετρα.  Σε ένα σημείο του σπηλαίου το βάθος φτάνει περίπου τα 100 μέτρα.

Κατόπιν η διαδρομή μας συνεχίζεται για την πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης, την Αρεόπολη. Σήμα κατατεθέν της καλοδιατηρημένης Αρεόπολης, οι επιβλητικοί πέτρινοι πύργοι της, που μαζί με τα  πέτρινα σοκάκια της, μας μεταφέρουν στην εποχή της αίγλης του παρελθόντος.   Παραμονή για το μεσημεριανό μας φαγητό και αναχώρηση  για να φτάσουμε στο κοσμικό Γύθειο. Θα απολαύσουμε τη βόλτα μας, στην  ”νησιώτικη” ατμόσφαιρα του και θα πιούμε τον καφέ μας. Επόμενος και τελικός για σήμερα προορισμός μας η Σπάρτη, όπου  βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.  Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, και μετά δείπνο και για όποιον επιθυμεί βραδινή βόλτα στην όμορφη πόλη της Σπάρτης και διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας,  αναχωρούμε για τον Μυστρά. Ο Μυστράς, που υπήρξε πρωτεύουσα του Δεσποτάτου του Μωρέως,  θεωρείται το σημαντικότερο Βυζαντινό μνημείο στην Ελλάδα. Θα έχουμε τον χρόνο να επισκεφθούμε  την αρχαιολογική περιοχή.

Σειρά έχει η επίσκεψη σε μία άλλη επιβλητική καστροπολιτεία, αυτή της Μονεμβασιάς. Θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική καστροπολιτεία  με τις εντυπωσιακές βυζαντινές εκκλησίες και τον αέρα μιας άλλης εποχής.  Τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια μας οδηγούν στην κορυφή του φρουρίου, έχοντας μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Αμέσως μετά, θα επιστρέψουμε στη νέα πόλη της Μονεμβασιάς, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό To απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση  στάση καθ’ οδόν, θα φτάσουμε το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή : 95 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Μονόκλινο: 130 € 

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MANIATIS 3* στην Σπάρτη
 • Το πρωινό
 • Το δείπνο
 • Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • Αρχηγός/ συνοδός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • φιλοδωρήματα και ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε μουσειακούς & αρχαιολογικούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr