ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 28/07/2024

Θα αναχωρήσουμε το πρωί από την Αθήνα και μέσω της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας θα φτάσουμε στην πόλη της Χαλκίδας, διασχίζοντας την χαρακτηριστική νέα κρεμαστή ¨Υψηλή γέφυρα Χαλκίδας¨. Από εκεί θα κατευθυνθούμε προς την νότια Εύβοια για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό το λιμανάκι των Αγίων Αποστόλων που είναι το επίνειο του παραδοσιακού χωριού Πετριές, και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 4 χλμ. Ένα όμορφο, γραφικό ψαροχώρι κτισμένο σε έναν κόλπο που σχηματίζουν οι ανατολικές ακτές της Εύβοιας με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Το μικρό λιμάνι των Αγίων Αποστόλων, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ιδανικό προορισμό διακοπών με πολλές και όμορφες παραλίες και αξιόλογη τουριστική υποδομή.

Στο κέντρου του οικισμού των Αγίων Αποστόλων βρίσκεται η και η παραλία του, γνωστή ως Σπέλα. Είναι μια αμμουδερή παραλία, οργανωμένη με beach bar με ομπρέλες και ξαπλώστρες και σχεδόν πάντα απάνεμη. Ιδανική για υποβρύχιο ψάρεμα και θαλάσσια σπορ. Φημίζεται για τις ψαροταβέρνες της, μιας και η περιοχή είναι μία από τις μεγαλύτερες ιχθυόσκαλες της Ελλάδας και υπάρχουν πολλές επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό. Κατευθυνόμενοι νότια και πολύ κοντά στους Αγίους Αποστόλους βρίσκεται και το Κλιμάκι. Ένας μικρός απάνεμος κόλπος με μια αμμώδη, προστατευμένη από τους ανέμους παραλία που αν και βλέπει στο Αιγαίο, έχει ρηχά νερά.

Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα, καφέ και το γεύμα μας (προαιρετικά).

Τέλος αναχώρηση το απόγευμα και με τις απαραίτητες στάσεις θα επιστρέψουμε στην Αθήνα, πλούσιοι σε μοναδικές εικόνες και με γεμάτες μπαταρίες

Τιμή συμμετοχής: 22 € /άτομο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail: info@fourseasonsgreece.gr