ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05/2024

Αναχωρούμε το πρωί από Αθήνα όπου στην συνέχεια θα κάνουμε μια στάση ενδιάμεση πριν τον αρχικό μας προορισμό την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Φενεού που κατά τους χρόνους της επανάστασης λειτούργησε σαν Αρχηγείο της Φιλικής Εταιρείας, όπου με επικεφαλή τον Θ. Κολοκοτρώνη έγιναν πολλές συνεδριάσεις οπλαρχηγών από την Κορινθία και την Αρκαδία. Επίσης στην Μονή θα δοκιμάσουμε το τοπικό γλυκό τριαντάφυλλο.

Στην συνέχεια θα κατέβουμε προς την λίμνη Δόξα στην κοιλάδα του Φενεού στα 900 μέτρα υψόμετρο. Στο κέντρο της πανέμορφης λίμνης, πάνω σε μια στενή λωρίδα γης, ξεπροβάλλει το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου ή Παλαιομονάστηρο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε παράλληλα στη λίμνη και να επισκεφτούμε το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου. Προαιρετικά μπορούμε να απολαύσουμε δραστηριότητες στη λίμνη όπως υδροποδήλατα και καγιάκ, ποδήλατο και ηλεκτρικό ποδήλατο δίπλα στη λίμνη.

Ύστερα θα αναχωρήσουμε για την Καστανιά, ένα όμορφο χωριό πνιγμένο μέσα στη φύση, για να γευματίσουμε (προαιρετικό), για να πιούμε τον καφέ μας ή να απολάυσουμε τον όμορφη θέα του βουνού. Το απογευματάκι παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση πριν φτάσουμε στην Αθήνα

Τιμή συμμετοχής: 22 € /άτομο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail: info@fourseasonsgreece.gr