ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
218 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΞΑΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΥΦΛΙ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

 

1η ημέρα: 

Αναχώρηση 08:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Λάρισας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Πρώτος σταθμός το πιο χαρακτηριστικό χωριό των Πομάκων της Θράκης, ο ΕΧΙΝΟΣ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης, για περιπάτους στην παλαιά πόλη και ελεύθερη επίσκεψη στο ‘’ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ’’, ένα μουσείο με έργα του Τριαντάφυλλου Βαίτση, που αποτελεί μια εμπειρία των αισθήσεων. Μια υπέροχη διαδρομή νωρίς το απόγευμα, από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ με ενδιάμεσο σταθμό το εκκλησάκι του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, κλείνει ευχάριστα την ημέρα μας και μας οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Πρωινό και επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, που φιλοξενεί και το ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, με περισσότερα από 500 εκθεσιακά αντικείμενα, να πληροφορούν για την ιστορία και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη και ελεύθερη επίσκεψη στο ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επόμενος σταθμός το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, χτισμένο στη συμβολή Έβρου και Ερυθροπόταμου, δύο μόνο χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα και λίγο βορειότερα η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ η δεύτερη μετά την Αλεξανδρούπολη πόλη του νομού σε πληθυσμό. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγονταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιό της Κάραγατς, μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με σύντομη επίσκεψη, στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ και την περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Πορεία επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμή 

218 €  κατ’ άτομο για ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά έως 12 ετών μαζί με 2 ενήλικες: 198€
Μονόκλινο δωμάτιο: 280€

Περιλαμβάνονται:

 • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με σύγχρονο πούλμαν.
 • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑNATOLIA της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
 • Τρία δείπνα
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr